Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Moratovo trápenie v Chelsea je na konci: Odíde do Španielska, nahradí ho Argentínčan z Milána

LONDÝN - Španielsky futbalista Álvaro Morata je na odchode z londýnskej Chelsea. Jeho náhradou bude útočník AC Miláno.
Zdroj: 26570
Zdieľajte:

Španielsky futbalista Álvaro Morata už čoskoro ukončí svoje trápenie na Stamford Bridge. Dvadsaťšesťročný futbalista bude vo svojej kariére pokračovať v drese španielskeho Atlética Madrid. Informuje o tom taliansky reportér pracujúci pre stanicu Sky Sports, Fabrizio Romano.

Prečítajte si aj

VIDEO Prekvapenie v Španielsku: Atlético šokujúco končí v pohári, Real napriek prehre postupuje

Morata prišiel do Chelsea v júly 2017 z Realu Madrid za 66 miliónov eur a za "The Blues" strelil v 74 zápasoch 24 gólov. V aktuálnej sezóne má na svojom konte 9 gólov v 24 zápasoch.

Španielsky reprezentant sa ale v Londýne necíti úplne najlepšie a sám priznal, že má psychické problémy, čo sa odzrkadľuje aj na jeho výkonoch. Množstvo zahodených tutoviek celú situáciu len podčiarkuje.

Nový dych by tak mohol opäť nabrať vo svojej rodnej krajine. K dohode medzi Chelsea a Atléticom Madrid chýbajú iba posledné detaily. Morata sa tak zrejme čoskoro vráti do klubu, v ktorom odohral dva roky v mládežníckych kategóriách.

Londýnska Chelsea si už našla za Španiela aj náhradu. Tou bude argentínsky snajper Gonzalo Higuaín. Ten aktuálne oblieka dres milánskeho AC, v ktorom je na hosťovaní z Juventusu.

Práve s talianskym majstrom sa Londýnčania dohodli na polročnom hosťovaní s opciou na následné odkúpenie hráča. V hre je aj predĺženie hosťovania o jeden ďalší rok.

Prečítajte si aj

VIDEO Hazard stále odmieta podpísať nový kontrakt: Čaká na ponuku od vysnívaného klubu!

Rodák z francúzskeho Brestu odohral v tejto sezóne za Rossoneri 22 stretnutí, v ktorých si pripísal osem presných zásahov. V stredajšom zápase o taliansky Superpohár proti Juventusu Turín nastúpil až v 71. minúte, pretože mal podľa talianskeho klubu menšie zdravotné problémy. Špekuluje sa ale, že do zápasu nenaskočil od začiatku, pretože sa obával zranenia, ktoré by mohlo zmariť jeho odchod do anglickej Premier League.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter.com/fabrizioromano

Diskusia

Podobné články