Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Rooney vyvádzal na letisku vo Virginii. Skončil vo väzbe a hrozil mu súd!

WASHINGTON - Anglický útočník sa koncom minulého roka dostal do poriadnych problémov.
Zdroj: 19564
Zdieľajte:

Najlepší strelec anglickej reprezentácie Wayne Rooney bol v decembri zatknutý na letisku Loudon County vo Virginii. Dôvodom bol incident, pri ktorom bol futbalista pod vplyvom alkoholu a mal ľudí naokolo častovať nemiestnymi výrazmi. Informácie priniesli viaceré zdroje z britských ostrovov, vrátane BBC či SkySports.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Ribéryho kritizujú za zlatý steak. Ste z prasknutého kondómu, odkazuje hejterom

Útočník pôsobiaci v DC United bol pokutovaný sumou 25 dolárov a musel zaplatiť 91 dolárov za náklady po tom, ako bol zatknutý správou letiska Metropolitan Washington Airport, ktoré sídli v blízkosti klubového štadióna. "Dňa 16. decembra 2018 bol vzatý do útvaru na zadržiavanie dospelých v Loudon County na základe obvinenia z verejnej intoxikácie pochádzajúcej zo zatknutia políciou Metropolitan Washington Airport," povedal hovorca kancelárie šerifa v Loudoun County.

Rooney bol neskôr prepustený na osobnú záruku a v piatok vyplatil aj samotné pokuty. To znamená, že súdne pojednávanie naplánované na 24. januára, bolo zrušené. 33-ročný útočník bol obvinený z priestupku "4. triedy", pri ktorom je maximálna pokuta 250 dolárov.

Jedna z najväčších hviezd americkej MLS sa v problémoch ocitla už v septembri 2017, kedy ho polícia chytila pri šoférovaní pod vplyvom alkoholu, keď prekročil povolený limit takmer trojnásobne. Trestom mu je dvojročný zákaz jazdiť a vykonať verejnoprospešné práce.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: bbc.co.uk, theguardian.com

Diskusia

Podobné články