Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Ribéryho kritizujú za zlatý steak. Ste z prasknutého kondómu, odkazuje hejterom

DUBAJ - Francúzsky reprezentant sa s kritikou posledného príspevku na sociálnej sieti vysporiadal po svojom. Kritikom a závistlivcom adresoval poriadne tvrdé slová.
Zdroj: 721
Zdieľajte:

Francúzska hviezda Frank Ribéry si počas dovolenky v Dubaji zašiel do reštaurácie svetoznámeho tureckého šéfkuchára Salt Baeho a pochutnal si na skutočnej špecialite. Pozlátený kus hovädzieho steaku, ktorého cena sa podľa mnohých zdrojov pohybuje na hranici 1 000 eur, však pobúril mnoho fanúšikov, ktorí na hráča mníchovského Bayernu spustili vlnu kritiky.

Prečítajte si aj

Juraj Kucka by sa už čoskoro mohol vrátiť do Serie A.VIDEO Chystá sa návrat do Talianska? O Slováka je opäť záujem v Serie A!

Príspevky priaznivcov nepotešili Ribéryho, ktorý neudržal emócie na uzde a na svoj Twitter uverejnil tvrdú odpoveď všetkým hejterom. "Vy závistliví zlí ľudia, ktorý ste sa narodili len kvôli prasknutému kondómu. Poj**te si svoje matky, babky a celý rodokmeň," napísal v príspevku.

"Nič vám nedlžím. Som úspešný vďaka Bohu, mne, mojej rodine a priateľom, ktorí vo mňa veria. Vy ostatní ste len štrk v mojich ponožkách," dodal futbalista, ktorému ročne príde na účet od klubu 17 miliónov dolárov. Ďalší milión zarobí vďaka rôznym sponzorským zmluvám.

Prečítajte si aj

10 cieľov na rok 2019: Messi má na dosah unikátny hetrik!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články