Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 hviezd Premier League, ktorým po sezóne končí zmluva

LONDÝN - Do konca sezóny Premier League zostáva posledných päť mesiacov a viacerí hráči budú musieť v máji začať riešiť svoju budúcnosť. Vybrali sme 5 veľkých mien, ktoré budú po sezóne bez zmluvy.
Zdroj: 29297
Zdieľajte:

James Milner (FC Liverpool)

Je ťažko uveriteľné, že James Milner má už 33 rokov. Skúsený univerzál dokáže zahrať na každej pozícii, no bude musieť zabrať, pokiaľ chce na Anfield Road zostať aj naďalej. Futbalista, ktorý je v prestížnom klube hráčov s 500 štartami v Premier League by sa mohol prípadne sťahovať do Leedsu, pokiaľ United postúpia do najvyššej súťaže.

Prečítajte si aj

KVÍZ Spomeniete si na najdrahšie prestupy roku 2018?

Aaron Ramsey (Arsenal)

V našom zozname sa nachádza aj Aaron Ramsey, ktorého už médiá spájajú s odchodom napríklad do Juventusu, PSG či Realu Madrid. Podľa denníku Daily Mail by práve presun do Turína mal byť najreálnejší a mohol by sa udiať ešte v januári. Ramsey by mal byť súčasťou výmeny oboch klubov, do Londýna má smerovať Medhi Benatia. Je teda pravdepodobné, že či už s končiacou sa zmluvou alebo nie, waleský reprezentant Emirates Stadium tento rok opustí.

Olivier Giroud (FC Chelsea)

Chelsea má v kádri viacero tridsiatnikov, ktorí môžu po sezóne odísť. Z konkurenčného Arsenalu prišiel na 18 mesiacov, no svojimi výkonmi ukazuje, že nepatrí do starého železa. Pri chabej forme Alvara Moratu bude naozaj prekvapivé, pokiaľ vedenie "The Blues" francúzskemu majstrovi sveta neponúkne na konci sezóny predĺženie aktuálnej zmluvy.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Ribéryho kritizujú za zlatý steak. Ste z prasknutého kondómu, odkazuje hejterom

Vincent Kompany (Manchester City)

Kapitán Manchestru City Vincent Kompany strávil posledné desaťročie na Etihad Stadium, kde sa stal jedným z najlepších obrancov Premier League. Trojnásobný anglický šampión však stále čaká na nový kontrakt, ktorý by mu zaručil zotrvanie klubu z Eastlands. A hoci je momentálne najdlhšie pôsobiacim hráčom v klube, v posledných rokoch ho často trápili zdravotné problémy, ktoré ho vyradili zo základnej zostave na týždennej báze. Ak by teda aj podpísal novú zmluvu so City, miesto v základe by nemusel mať isté.

Ashley Young (Manchester United)

Manchester United je ďalším klubom s výrazným počtom hráčov s končiacou zmluvou. Sú medzi nimi Phil Jones, Ander Herrera či Andreas Perreira. Prekvapujúco sa tam nachádza aj zástupca kapitána v červenom drese Ashley Young, pre ktorého to môže byť posledných päť mediacov na Old Trafford. Manchester Evening News však nedávno priniesol informácie o tom, že vedenie "diablov" malo začať rokovania s hráčmi o predĺžení zmluvy a Young by mal byť medzi nimi. Vzhľadom na to, že v tejto sezóne patrí k najlepším hráčom United, zrejme zaslúžene.

Prečítajte si aj

VIDEO Krutá nedeľa pre Rodákov Rotherham, z Manchestru odchádza s poriadnym debaklom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články