Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vystuženie obrany alebo príprava na Škriniarov odchod? Inter údajne získal jedného z najlepších obrancov sveta!

MILÁNO - Taliansky futbalový klub Inter Miláno sa údajne dohodol na zmluve s uruguajským obrancom Diegom Godínom.
Zdroj: 30123
Zdieľajte:

Obranca Atlética Madrid Diego Godín sa údajne dohodol na zmluve s talianskym Interom Miláno. Do metropoly Talianska by sa tak sťahoval zdarma už v lete.

Prečítajte si aj

VIDEO A je vybavené! Hráč PSG už nemusí trucovať, v lete odíde do Barcelony!

Podľa novinára Sky Sports Italia, Gianlucu Di Marzia, sa Godín s Interom dohodol na dvojročnom kontrakte s opciou na jeden ďalší rok. Odborník na prestupy potvrdil, že k oficiálnemu potvrdeniu prestupu chýbajú iba posledné detaily.

Uruguajčan pôsobí v tíme Diega Simeoneho od leta 2010 a spolu s Mirandom, ktorý aktuálne oblieka dres Nerazzurri, pomohol k zisku titulu o štyri roky neskôr.

Godín má na svojom konte 125 reprezentačných štartov a "La Celeste" reprezentoval na posledných troch svetových šampionátoch.

Príprava na Škriniarov odchod?

Godínov pripravovaný príchod na San Siro okamžite rozpútal diskusie o tom, či sa Inter Miláno pripravuje na odchod jednej z najväčších hviezd súčasného kádra.

Slovenský obranca Milan Škriniar v aktuálnej sezóne tvorí obrannú dvojičku s letnou posilou Milánčanov, Stefanom de Vrijom. O jeho služby sa ale údajne zaujímajú veľkokluby po celej Európe na čele s Realom Madrid či Manchestrom United.

Prečítajte si aj

VIDEO Thierry Henry spomína na najspornejší moment kariéry: Keď to spravil Messi, bol ako Maradona

Predstavitelia Interu Miláno už ale viackrát naznačili, že nie je v ich záujme predať slovenského reprezentačného stopéra. Diego Godín by tak nemal byť náhradou za Škriniara, no naopak by so slovenským stopérom mal vytvoriť novú obrannú dvojicu.

Z klubu je totiž na odchode Brazílčan Miranda, ktorý nie je spokojný s hernou vyťaženosťou a rád by sa vrátil do rodnej krajiny. San Siro by mal takisto opustiť aj ďalší stopér, Andrea Ranocchia. Pokiaľ by teda Inter nedostal naozaj neodolateľnú ponuku, Milan Škriniar pravdepodobne ostane súčasťou kádra Nerazzurri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články