Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Potvrdené! Neymar prestúpi do Barcelony výmenou za Dembélého

BRATISLAVA - FC Barcelona na svojom oficiálnom konte na Twitteri potvrdila návrat Neymara, ktorý na Camp Nou prestúpi v lete 2019.
Zdroj: 30565
Zdieľajte:

Barcelona sa vyjadrila, že Brazílčan podpíše v lete zmluvu na 5 rokov s odstupnou klauzulou vo výške 700 miliónov eur. Opačným smerom poputuje Ousmane Dembélé.

Príchod Neymara na Camp Nou nie je žiadnym prekvapením. Neprekvapuje ani začlenenie Ousmane Dembélého do celého prestupu. O jeho odchode písali média už dávnejšie, najmä v dobe, keď Francúz nedodržiaval disciplínu a chodil neskoro na tréningy.

Neymar odohral v drese PSG doposiaľ 49 súťažných zápasov. Stačili mu na 44 gólov a 24 asistencií. Z Barcelony odišiel okrem iného aj preto, aby vystúpil z tieňa Lionela Messiho. Vo francúzskej metropole ho však momentálne začína prevyšovať dvadsaťročný Kylian Mbappé.

Nesmieme zabudnúť na to, že práve 28. decembra si katolíci pripomínajú Sviatok svätých neviniatok, no v Španielsku je tento deň ekvivalentom 1. apríla, keď si ľudia robia z iných žarty. No, čo poviete? Prijali by ste takýto prestup?

ANKETA: Páčil by sa Vám takýto prestup?

  • Áno, dobrý nápad

    59%

  • Výmenou za Dembélého určite nie

    13%

  • Celkovo nie. Neymar nech zostane v PSG

    28%

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, marca.com, twitter

Diskusia

Podobné články