Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Totálna demolácia žilinskej defenzívy: Slovan v predstihu jesenným majstrom

BRATISLAVA - Súboj lídra tabuľky Slovana a tretieho tímu zo Žiliny bol najväčším šlágrom 18. kola futbalovej Fortuna ligy.
Zdroj: 30309
Zdieľajte:

V šlágri kola Slovan udrel už v 11. minúte, po rýchlom výpade Apaua po pravej strane Čavričovu prihrávku do priestoru 16-ky poslal Suchockij loptu do siete. V 21. minúte strela Šporara opečiatkovala ľavú žrď bránky hostí. Po polhodine hry po vyšachovaní obrany hostí sa o druhý gól postaral Ljubičič. V 40. minúte po faule na Čavriča z pokutového kopu upravil na 3:0 Šporar a o dve minúty rýchlonohý Apau do prázdnej bránky zvýšil na 4:0.

Pozrite si aj

VIDEO Nezastaviteľný Salah vytancoval brankára a zavŕšil hetrik

Na góly bohaté stretnutie pokračovalo aj po zmene strán. Po ďalšej nevyužitej šanci Šporara pridal ďalší presný zásah striedajúci Strelec. Gólu sa dočkali aj hostia, v 68. minúte fauloval v pokutovom uzemí Balaj a ďaľšiu 11-ku premenil na dvakrát Boženík. Napokon po štvrtom rohovom kope hostí v podaní Škvarku upravil na konečných 5:2 Kaša.

ŠK Slovan Bratislava - MŠK žilina 5:2 (4:0)

Góly: 11. Suchockij, 31. Ljubicić, 40. Šporar (z 11 m), 42. Apau, 62. Strelec - 60. Boženik, 86. Kaša.

Rozhodovali: Glova - Benko, Bobko, ŽK: Dražić – Káčer, Diaz, 1370 divákov.

Slovan: Greif – Apau, Bajrič, Božikov, Suchockij – Ljubičič (60. Strelec), de Kamps (71. Savičevič)– Čavrič, Dražič (80. Nono), Moha – Šporar


Žilina: Holec – Anang (79. Tomič), Kaša, Šušnjar, Sluka – Káčer, Pečovský (46. Králik), Škvarka – Mihalík (63. Balaj), Boženík, Diarrassouba

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články