Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dojemný odkaz fanúšika Trnavy: Toni báči, odpusťte!

TRNAVA - Tomuto sa povie navždy verný fanúšik Trnavy. Mnohí sa zhodnú, že na dobu, ktorú spomína, tento klub tak skoro nezabudne.
Zdroj: 30225
Zdieľajte:

Čo bude s Trnavou? Fanúšikovia sa obávajú budúcnosti. Odchod zo Spartaka postupne oznámili tréner Radoslav Látal, generálny manažér Pavel Hoftych, majiteľ Vladimír Poór a napokon aj prezident Spartaka Dušan Keketi.

Prečítajte si aj

Spartak po zápase s Anderlechtom bez šance na postup

Mnohí však veria, že nad trnavský futbalový chrám znovu vzlietnu anjeli. Bíli andeli. Tak ako aj 59 - ročný verný fanúšik Spartaka, Miloš Mičáni. Prečítajte si jeho krásne vyjadrenie k celej situácii.

"Som 59-ročný fanúšik Spartaka Trnava, bývalý člen trnavských rowdies zo slávnej éry Bílych Andelov. Tonybáči, Malatinský, odpusť nám všetkým vinníkom, ktorí kráčame po posvätnej pôde trnavského futbalového chrámu, nesúci Vaše meno. Tréneri, hráči a funkcionári nie sú hodní vysloviť meno Spartaka, pokiaľ hráčov nenaučia hrať futbal, baviaci desaťtisíce, ešte stále fandiacich fanúšikov, pamätajúci gólové strely Hatrla Adamca, útočné výpady Patina Dobiáša a Bélu Varadína, extra útočné poňatie záložnej trojice Hrušecký - Kuna - Fandel, či brejka Jara Masrnu a Dušana Kabáta, Farkašove bicykle či eleganciu Valéra Šveca. Na to sa zozadu pozerali a tlačili dopredu svojich spoluhráčov Šabla Jarábek, Vlado Hagara a Bubukin Majerník. Chlapci, ktorí ste boli včera v Bruseli, patrí Vám najväčší obdiv a uznanie. Pre túto česť týmto chlapcom Tonybáči odpusťte. Nevedia čo konajú, slepo milujú svoj Spartak a na tej druhej strane hynie v útrobách štadiónu bájne meno jedného z najslávnejších stredoeurópskych klubov na prelome 60. a 70. rokov minulého storočia. Dosť bolo toho, príde nový pán kardinál, očistíme sakristie a nad trnavský futbalový chrám znovu vzlietnu anjeli. Bíly Andely."

Tak ako budúci majiteľ Spartaka, nový tréner, tak aj samotní hráči si musia uvedomiť, čím bol a čo znamená Spartak Trnava pre futbalový svet. Ostáva len veriť, že zdravý rozum nakoniec zvíťazí.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fb/Miloš Mičáni

Diskusia

Podobné články