Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pokúšal sa kúpiť bratislavský Slovan, teraz chce majstra: Do Trnavy údajne prichádza nemecký milionár!

TRNAVA - Trnavský Spartak by už čoskoro mohol vlastniť muž, ktorý na Slovensku už jeden klub mal a pokúšal sa aj o ďalší.
Zdroj: 29400
Zdieľajte:

V trnavskom Spartaku nabrali veci rýchly spád. Po tom, ako svoj odchod z funkcie oznámili tréner Radoslav Látal a generálny manažér Pavel Hoftych, sa k dvojici pridal i samotný majiteľ trnavského klubu, Vladimír Poór.

Prečítajte si aj

VIDEO Škriniara na slávnom Wembley čaká boj o všetko: Ustráži hviezdy Spurs a pomôže vyradiť Tottenham z hry?

"Spartak Trnava pre mňa v podstate neexistuje," vyhlásil Poór po tom, ako oznámil svoj koniec. Okamžite sa teda strhla diskusia o tom, kto prevezme klub slovenského majstra, ktorý v aktuálnej sezóne dokázal preniknúť až do skupinovej fázy Európskej ligy?

Staronová tvár opäť na Slovensku?

Jedným z údajných kandidátov na zisk trnavského klubu by mal byť aj nemecko-izraelský biznismen Daniel Jammer, ktorý na Slovensku už pôsobil.

Od roku 2004 do roku 2007 vlastnil futbalový klub FC Senec. Vtedy sa nechal nahovoriť na víziu vtedajšieho viceprezidenta v Senci, Jozefa Valoviča. Nemec vtedy prebral druholigový klub a dostal ho až na šiestu priečku prvej ligy.

Aj tentokrát v tom má mať prsty, ktorý chce nadviazať na spoluprácu s päťdesiatdvaročným Nemcom.

Okrem Senca vlastnil Jammer ešte jedne klub. Bol ním izraelský Maccabi Netanya, ktorý vlastnil v rozmedzí rokov 2006-2011.

Chcel kúpiť Slovan, no skončil v Senci

Frankfurtský podnikateľ pri svojom prvom pokuse o kúpu slovenského klubu neuspel. Ešte pred kúpou Senca mal totiž veľký záujem o bratislavský Slovan. Dokonca malo byť už všetko dohodnuté, no napokon sa predaj bratislavského klubu nekonal.

Pozrite si aj

VIDEO Šialené: Fanúšik Atén hodil do kotla Ajaxu Molotov koktail!

"Okolo obeda nám telefonovali predstavitelia Slovana, že akceptujú naše podmienky o kúpe klubu. Tri hodiny nato sme sa mali stretnúť, dohodnúť sa na posledných detailoch a podpísať zmluvu. Odvtedy boli pre nás nedostupní a nevedeli sme sa s nimi spojiť," vyhlásil vtedy na zvolanej tlačovej konferencii Daniel Jammer.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články