Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škriniara na slávnom Wembley čaká boj o všetko: Ustráži hviezdy Spurs a pomôže vyradiť Tottenham z hry?

LONDÝN - Tottenham má nôž na krku. Ak chce zostať v hre o postup do jarnej fázy Ligy majstrov, musí poraziť Inter Miláno.
Zdroj: 30188
Zdieľajte:

Vo všetkých vzájomných zápasoch týchto tímov od roku 2010 vyhral zakaždým domáci tím. Ktorý mančaft sa bude radovať tentokrát? Tipnite si a pohárovú bitku kontrolujte v live stávkach!

Borci z najväčšej tipérskej komunity sú v tomto súboji presvedčení o výhre kohútov v kurze 1,75. Najtipovanejšou príležitosťou medzi tipérmi je potom neprehra Tottenhamu (1,22). Ako to vidíte vy?

Tipér francz1893 verí anglickému celku tiež. Vo svojej analýze okrem iného pripomína skvelú novembrovú formu Tottenhamu. „Po remíze Spurs v Eindhovene má bližšie do vyraďovacej fázy milánsky klub. Angličania sú ale v novembri vo fantastickej forme (5 výhier za sebou). Vypredané Wembley dotlačí domácich k víťazstvu. Môj tip na presný výsledok je 2:0.“ Pridáte sa?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články