Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovensko prišlo o kvalitného hráča, Weiss skončil!

BRATISLAVA - To, čo sa šepkalo začiatkom tohto týždňa, sa stalo v jeho polovici realitou. Vladimír Weiss ml., ohlásil definitívny koniec v národnom tíme.
Zdroj: 27342
Zdieľajte:

V pondelok v záverečnom stretnutí v pražskej Eden aréne, kde Slováci prehrali s Čechmi (0:1) a vypadli do C-kategórie, najviac zaujal odchod Vladimíra Weissa v priebehu zápasu do kabíny.

Prečítajte si aj

VIDEO Slovensko nezvládlo zápas s Čechmi a zostúpilo do C - divízie

Tréner Pavel Hapal si tento fakt nevšimol, keďže sa naplno venoval hre. Weiss sa rozhodol zamieriť do šatne po tom, ako nový kouč SR využil v súboji posledné tretie striedanie. Pri tom bol nominovaný aj proti Ukrajine, kde taktiež nezasiahol do hry. Pre plusku sa nechal počuť: "Za Hapala som skončil, vyjadrím sa v najbližších dňoch," uviedol.

Prečítajte si aj

Norbert Hrnčár bude trénovať český prvoligový klub

Hapal reagoval hneď po zápase v Prahe. "V priebehu zápasu som si to nevšimol, lebo som koučoval mužstvo. Dozvedel som sa to, až keď som prišiel do kabíny. Budem sa snažiť vykomunikovať to s hráčom, čo ho k tomu viedlo, a uvidíme ďalej."

Teraz už vieme, čo prišlo ďalej...a teda koniec ďalšieho kvalitného hráča, o ktorý reprezentácia pravdepodobne navždy prišla.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: pluska.sk

Diskusia

Podobné články