Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Norbert Hrnčár bude trénovať český prvoligový klub

PRAHA - Na poste nahradil Romana Nádvorníka, ktorého vedenie moravského klubu odvolalo minulý týždeň po sérii zlých výsledkov.
Zdroj: 28705
Zdieľajte:

Novým trénerom českého futbalového fortunaligistu MFK Karviná sa stal Slovák Norbert Hrnčár. Podľa informácie na oficiálnom klubovom webe MFK bude Hrnčárovým asistentom krajan Richard Höger. "Trénerom prajeme, aby sa im v Karvinej darilo," uviedol športový riaditeľ Lubomír Vlk. Slezania v najvyššej súťaži už šesť zápasov nezvíťazili, po 15. kolách majú na konte 11 bodov a sú o skóre pred poslednou Duklou Praha. Najbližšie sa po reprezentačnej pauze stretnú v sobotu doma s lídrom Slaviou Praha.

Prečítajte si aj

ONLINE z kľúčového derby Ligy národov: Česko - Slovensko

Štyridsaťosemročný Hrnčár ako tréner pôsobil v Banskej Bystrici, Myjave a Ružomberku. Pod Čebraťom skončil v máji, keď ho po neúspechu v baráži o Európsku ligu UEFA proti Trenčínu nahradil český tréner David Holoubek. Najväčší trénerský úspech dosiahol Hrnčár s "Ružou" v sezóne 2016/2016, keď vo FL obsadil 3. miesto. Následne v Európskej lige postúpil až do 3. predkola, kde jeho tím vyradil FC Everton. Ako hráč priviedol Hrnčár ako kapitán k majstrovskému titulu Slovan Bratislava v sezóne 1998/1999.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články