Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Chorváti, buďte opatrní: Pickford má tajný recept na penaltu

ZÁHREB - Anglický brankár Pickford pozná recept na prípadnú penaltu.
Zdroj: 30094
Zdieľajte:

Chorvátska futbalová reprezentácia stratila pred vyvrcholením Ligy národov UEFA stredopoliara Ivana Rakitiča. Pre natiahnutý zadný stehenný sval na pravej nohe nebude k dispozícii v dôležitom nedeľnom zápase v Anglicku. Víťaz tohto stretnutia 4. skupiny A-divízie postúpi do budúcoročného Final Four.

Prečítajte si aj

VIDEO Isco na odchode z Realu Madrid?

Tridsaťročný Rakitič sa už vrátil do jeho klubu FC Barcelony, kde sa podrobí liečbe. V klubovom vyhlásení FCB sa nešpecifikuje, kedy by sa mohol opäť vrátiť do hry. Lokálne médiá špekulujú až o trojtýždňovej možnej absencii, chýbal by tak aj ligovom súboji s Atleticom Madrid (24. novembra), či zápase Ligy majstrov s PSV Eindhoven o štyri dni neskôr. Rakitič utrpel zranenie vo víťaznom domácom súboji so Španielskom (3:2), ktorým sa vicemajstri sveta udržali v hre o víťazstvo v skupine. Španielom tiež odplatili vysokú prehru 0:6 z prvého zápasu.

Ak vo Wembley vyhrajú v repríze tohtoročného semifinále MS Chorváti, Angličania zostúpia do B-divízie. V prípade remízy sa budú z prvého miesta v skupine tešiť Španieli. Ak v nedeľu nepadnú góly, zostúpia Chorváti, v prípade remíz 1:1, 2:2 atď. vypadnú Angličania. Informovala agentúra AFP.

Jordan Pickford má svoj recept na prípadnú penaltu pre Chorvátov. Podobne ako na MS v Rusku má túto fintu prichystanú aj v Lige národov. Nenápadne sa napije z fľaše. Po chvíli sa ide opäť osviežiť, ale do rúk berie svoju druhú fľašu a zároveň "tajnú zbraň", na ktorej má napísané mená prípadných exekútorov pokutového kopu a výber strany, ktorú preferujú.

Takto vie vystihnúť preferovanú stranu

Kto bude tentokrát napísaný na fľaši? Modrič, Brozovič či Kramarič? Nechajme sa prekvapiť. Zápas začína už o 15:00.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články