Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Jedna SMS mi zničila kariéru v Juventuse

BRATISLAVA - Bývalý francúzsky útočník Vincent Pericard je presvedčený, že jedna nesprávna SMS - ka mu zničila sľubnú kariéru v Juventuse.
Zdroj: 30022
Zdieľajte:

Bývalý útočník Premier League Vincent Pericard v nedávnom rozhovore pre britské média priznal, že jedna hlúpa SMS - ka mu zničila kariéru v Juventuse. Poďme ale poporiadku. Ako sa to všetko začalo?

Prečítajte si aj

TOTO Slovensko ešte nezažilo: Tipér bol na pokraji konca, teraz sa raduje z najvyššej možnej výhry!

Pericard prestúpil do Juventusu v roku 2000 z francúzskeho Saint-Etienne. V tej dobe sa zdalo, že jeho kariéra sa rozbieha a pomaly sa z neho stane hviezdny útočník. Bol totiž považovaný za jednu z najjasnejších vyhliadok Európy. V Taliansku sa však dlho neohrial. Po dvoch rokoch putoval na hosťovanie do Portsmouthu. Dôvod? Jedna hlúpa SMS - ka.

"Celý môj život mimo Juventusu bol škandalózny," povedal 36 - ročný útočník.

Pozrite si aj

VIDEO Pekná akcia slovenského reprezentanta: Lukáš Haraslín pomotal obrancom hlavy a skóroval!

"Ja a ďalší dvaja francúzski hráči sme mali v klube talianske lekcie s krásnou učiteľkou. Raz večer sme boli doma a ja som jej poslal správu, či by s nami nešla na drink. O hodinu neskôr zazvonil telefón. Bol to Roberto Bettega, podpredseda Juventusu," začal postupne opisovať celú situáciu.

"Opýtal sa nás, kto sme, že si dovolujeme odosielať správy jeho priateľke. Nevedeli sme, že práve ona je jeho priateľka. Zavolal si nás na koberec a mňa poslali na hosťovanie do Portsmouthu," pokračoval.

"Kvôli nešťastnej SMS - ke som si zničil kariéru v Juventuse. Nepochybujem o tom, že bez tejto osudnej chyby, by bola moja kariéra úplne iná," dodal na záver rozhovoru 36 - ročný Francúz.

Počas svojej kariéry odohral 179 zápasov a strelil 31 gólov. Založil spoločnosť Elite Welfare Management, ktorá pomáha zahraničným futbalistom prispôsobiť sa v novom prostredí a zabraňuje, aby trpeli stresom, osamelosťou a depresiami.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články