Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho bol po výhre 6:3 nespokojný

Pre fanúšikov to bola óda na futbal. Jose Mourinho však po výhre nad Evertonom spokojný nebol.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skvelé ofenzívne predstavenie a celkovo až deväť gólov videl v sobotu podvečer vypredaný Goodison Park. Domáci Everton prehral v stretnutí 3. kola Premier League s londýnskou FC Chelsea 3:6, šesť presných zásahov padlo po zmene strán. Tréner hostí Jose Mourinho nebol aj napriek vysokému triumfu maximálne spokojný.

"Vedeli sme, že Everton je kvalitné ofenzívne mužstvo, ale inkasovať tri góly je na naše pomery príliš. Všetky padli po hrubých chybách a to je niečo, na čom musíme popracovať," citovala agentúra Reuters portugalského kouča. Mourinho si zároveň pochvaľoval ofenzívny výkon svojho tímu. "Dnes nám vychádzali rýchle protiútoky, strelili sme šesť gólov a to ma samozrejme teší. V útoku sme hrali veľmi dobre," dodal.

Nepáčila sa mu však taktika domácej defenzívy, evertonskí obrancovia sa dopustili množstva faulov najmä na Diega Costu. Španielsky útočník strelil dva góly a pokračuje vo výbornom štarte do sezóny, keď v troch dueloch skóroval štyrikrát. "Niektoré zákroky boli na hranici pravidiel. Everton má dobrú povesť, pretože predvádza férový futbal, ale dnes tomu tak nebolo. Diego čelil mnohým provokáciám, našťastie si udržal nervy na uzde," nechal sa počuť Mourinho.

Jeho náprotivkovi na domácej lavičke Robertovi Martinezovi sa nepáčila defenzívna hra jeho zverencov. "Nemyslím, že bude veľa tímov, ktoré proti Chelsea budú v tejto sezóne trikrát skórovať. Do výsledku sa však počítajú aj inkasované góly a tých bolo na našej strane moc. V defenzíve sme prepadli. V uplynulých troch stretnutiach sme dostali spolu až desať gólov a to sa na nás vôbec nepodobá," nespokojne krútil hlavou Martinez.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články