Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO: Klopp spokojný s bodom, Emery nie, ale: "Výkon bol v poriadku..."

LONDÝN - Futbalisti Arsenalu Londýn natiahli sériu bez prehry vo všetkých súťažiach už na štrnásť zápasov. V sobotňajšom šlágri 11. kola Premier League remizovali na Emirates Stadium s FC Liverpool 1:1, hoci prehrávali po góle Jamesa Milnera zo 61. minúty. V 82. minúte sa o vyrovnanie postaral Alexandre Lacazette.
Zdroj: 29981
Zdieľajte:

Liverpool sa v neúplnej tabuľke dostal na prvé miesto o bod pred Manchester City, úradujúci majster však mal k dobru nedeľňajší duel so Southamptonom. Arsenal naposledy ťahal za kratší koniec 18. augusta, keď prehral 2:3 v lige na trávniku londýnskej Chelsea.

"Po zápase mi Virgil van Dijk povedal, že dnes mohol streliť hetrik. Celkovo však boli šance na obidvoch stranách a odchádzame s jedným bodom, ktorý sme si zaslúžili. Nemám taký pocit, že by sme dva body stratili. Arsenal bol dnes dobre pripravený a hlavne v strede poľa, kde sme my neboli až takí kompaktní," povedal tréner "The Reds" Jürgen Klopp.

Prečítajte si aj

Poznáme mená súperov sokolíkov: V hráčoch vzbudzujú obrovský rešpekt

Po hodine zápasu sa zmenilo skóre stretnutia vďaka hosťujúcemu Milnerovi, ktorý si na hranici šestnástky našiel odrazený center a tvrdou strelou poslal Liverpool do vedenia. V 82. minúte prišlo vyrovnanie na 1:1, keď presnú prihrávku do pokutového územia využil domáci Lacazette a po spracovaní lopty obstrelil liverpoolsku obranu aj brankára. "Po prvých dvoch prehrách v lige sme vedeli, že ak budeme pracovať, tak nám to prinesie body aj v takýchto zápasoch. Prvý polčas bol náročný, ale v druhom sme sa zlepšili, začali sme hrať aj viac fyzicky a podarilo sa nám vyrovnať," reagoval po zápase Lacazette.

Domáci tréner Unai Emery napriek nesplneniu víťazného cieľa pochválil svoj tím: "Túžili sme po víťazstve, ale s výkonom mužstva som spokojný. Neustále pracujeme a zlepšujeme sa aj po taktickej stránke. Fanúšikovia nás tlačia dopredu a myslím, že aj pre nich to bolo divácky atraktívne stretnutie. Spokojný som na 50 percent. Opakujem, výkon bol v poriadku, ale bodová odmena mohla byť vyššia."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články