Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Pri štadióne Leicestru City sa zrútil klubový vrtuľník!

BRATISLAVA - Na parkovisko pred futbalovým štadiónom v anglickom meste Leicester sa zrútil v sobotu vrtuľník, ktorý patril thajskému vlastníkovi miestneho futbalového klubu Vičajovi Srivaddhanaprabchovi. Informovala o tom britská stanica BBC.
Zdroj: 29885
Zdieľajte:

Vrtuľník havaroval krátko po vzlietnutí. Miestna polícia neinformovala, či sa v ňom nachádzal aj Srivaddhanaprabcha, no zdroj BBC blízky rodine podnikateľa uviedol, že šesťdesiatročný majiteľ klubu údajne bol na palube. Stroj odlietal po skončení zápasu Premier League na štadióne King Power, v ktorom hral Leicester City proti West Hamu United (1:1). "Vrtuľník náhle stíchol a vyzeral, že sa vymkol kontrole. Potom bolo počuť silný náraz a videl som veľké plamene," povedal pre BBC fotograf Ryan Brown.

Pozrite si aj

VIDEO Hrozivá zlomenina: Hráč Leicestru si počas súboja zlomil členok

Reportér Sky News Robert Dorsett povedal: "Asi o 21:30 mi očití svedkovia povedali, že videli vrtuľník patriaci Leicestru City vzlietnuť z vnútra štadióna King Power - tak ako to robí po každom zápase na domácej pôde - a po niekoľkých sekundách zbadali, že stratil nad sebou kontrolu."

Prečítajte si aj

VIDEO Ani Dudov fantastický výkon nestačil na plný bodový zisk

Jamie Vardy posiela do neba osem anjelikov

Jeden z fanúšikov povedal:"Rodina Srivaddhanaprabhavcov znamená pre Leicester všetko. Urobili nás majstrami. Nemôžete žiadať viac od majiteľov - vyhrali pre nás ligu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články