Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kapitán Trnavy neskrýva sklamanie: Tieto slová hovoria za všetko

TRNAVA - Futbalisti Spartaka Trnava prehrali vo štvrtkovom zápase 3. kola D-skupiny Európskej ligy UEFA 2018/2019 s chorvátskym šampiónom Dinamom Zábreb 1:2.
Zdroj: 5539
Zdieľajte:

Najbližšie sa zverenci trénera Radoslava Látala predstavia 8. novembra o 21.00 SEČ v Záhrebe proti Dinamu, potom ich ešte čakajú vystúpenia na pôde Anderlechtu (29. novembra o 18.55 SEČ) a doma proti Fenerbahce (13. decembra o 21.00 SEČ). Z každej z dvanástich skupín postúpia do jarného 16-finále EL prvé dva tímy.

Prečítajte si aj

VIDEO Trnava neudržala tesný náskok: Dinamo Záhreb prepisuje históriu!

hlas po zápase /zdroj: RTVS/:

Martin Chudý, brankár Trnavy: "Zlomilo sa to v druhom polčase. Vypracovali si tam viacero možností. Myslím, že sme im boli vyrovnaným partnerom, škoda. Ak by sme neinkasovali na 1:1, možno by sme nulu udržali. Pri prvom góle tam bola skrumáž, druhý dali po spätnej prihrávke, škoda, že sme to nezachytili."

Matej Oravec, obranca Trnavy: "Bolo to veľmi ťažké. Dinamo bolo asi najťažším súperom, proti ktorému sme hrali. Sú to obrovské skúsenosti, takéto zápasy som ešte nehral. Som rád za každú šancu v takýchto zápasoch."

Boris Godál, kapitán Trnavy: "Je to veľké sklamanie. Môžeme byť nahnevaní sami na seba, že sme dobre rozohraný zápas nedotiahli do lepšieho konca. Dostali sme dva zlepené góly a ja som veľmi sklamaný. Druhý polčas sme dostali góly, keď sme boli traja okolo jedného hráča a odrazilo sa to k nemu. To nás zrazilo. Doterajšie tri body sa nám teraz mália, dnes sme si nechali tri body prekĺznuť medzi prstami."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články