Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel sa zranil

Stopér FC Liverpool Martin Škrtel si bude musieť od futbalu najbližšie dva až tri týždne oddýchnuť.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Dôvodom je zranenie nohy, ktoré kapitán slovenskej reprezentácie utrpel v pondelkovom šlágri 2. kola anglickej Premier League na ihrisku Manchestru City. Informoval o tom denník Šport.

Škrtela "prebrúsil" tesne pred koncom zápasu najlepší strelec Citizens v uplynulej sezóne Yaya Touré. Slovenský obranca potreboval opateru lekárov a hoci zápas dohral, neskôr sa potvrdilo nepríjemné zranenie. "Mám prasknutú fibulu ľavej nohy. Znamená to, že najbližšie dva až tri týždne si musím dopriať odpočinok. Mrzí ma, že som vypadol takto na začiatku sezóny, na ktorú som sa veľmi tešil. Verím však, že najneskôr po troch týždňoch budem určite znovu hrať," uviedol 29-ročný Škrtel pre sobotňajšie vydanie denníka Šport.

Tréner slovenskej reprezentácie Ján Kozák tak nebude môcť využiť Škrtelove služby v budúcotýždňovom prípravnom zápase proti Malte (4. septembra v Žiline). V nasledujúcom dueli kvalifikácie o postup na EURO 2016 v Kyjeve proti domácej Ukrajine (8. septembra) by v každom prípade nemohol nastúpiť, keďže si odpykáva trest za vylúčenie v minuloročnom kvalifikačnom súboji s Gréckom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články