Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 7 hráčov Barcelony, ktorí by mali počas tohto leta opustiť klub

BARCELONA - Španielsky veľkoklub FC Barcelona má momentálne vo svojom mužstve niekoľko nevyužívaných futbalistov, ktorých by sa rád zbavil.
Zdroj: 27973
Zdieľajte:

Yerry Mina

Kolumbijský obranca, ktorý hral výborne na MS v Rusku, je na ceste do Premier League. Čas sa mu však kráti, pretože prestupové okno na Britských ostrovoch tento rok končí už zajtra a síce 9. augusta. Everton aj Manchester United sú najvážnejšími záujemcami, ktorí sú ochotní zaplatiť 40 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Vidal oficiálne opustil Barcelonu

André Gomes

Portugalský záložník sa po príchode z Valencia trápi. O jeho odchode z Nou Campu sa hovorí už dlho, ale práve toto leto je tým, kedy by mal naozaj odísť. Spomína sa mnoho tímov. Návrat do Valencie, Manchester United či West Ham United.

Marlon Santos

Mladý brazílsky stopér má byť budúcnosťou Barcelony, tá však ešte neprišla. V minulej sezóne hosťoval v OGC Nice, tentoraz by si mohol vyskúšať Premier League. Požičať si ho chcú Southampton, Leicester aj West Ham.

Prečítajte si aj

Manchester United odmietol od Barcelony oficiálnu ponuku na Paula Pogbu

Sergi Samper

Okolo tohto stredného záložníka je to poriadne zamotané. Pred pár rokmi bol považovaný za veľký talent, no ako roky plynuli a on hosťoval v Granade či v Las Palmas, jeho kvalita nerástla. Navyše, väčšinu posledného ročníku vynechal pre zranenie. Je otázne, či sa dostane do nejakého lepšieho mužstva.

Rafinha

25-ročný držiteľ zlatej medaile z OH 2016 v Riu de Janeiro patrí tiež do skupiny hráčov, ktorí sa napriek veľkým predpokladom nestali hviezdami najväčšieho formátu. Rafael Alcântara do Nascimento od januára hosťoval v talianskom Interu Miláno. Sám chce ostať na Nou Campe, avšak šance v prvom tíme bude dostávať pravdepodobne sporadicky. Celú situáciu by rád využil napríklad Arsenal.

Prečítajte si aj

VIDEO Real Madrid oficiálne predstavil novú posilu do útoku: Prišiel Alex Hunter!

Jasper Cillessen

Holandský gólman po príchode do klubu nedostáva šance v bráne prvého tímu, zväčša kryje chrbát jednotke, ktorou je Marc André ter Stegen. Rodák z Nijmegenu síce o ponuky núdzu nemá, problémy mu ale robí samotný klub, ktorý o nesmierne kvalitnú dvojku prísť nechce. Dva roky a dva ligové stretnutia však pre 40-násobného reprezentanta Holandska nie sú nič moc.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články