Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Opora defenzívy Barcelony: Argentína nie je Barcelona, Messi nemôže robiť všetko sám

MOSKVA - Argentínska superhviezda ešte na šampionáte síce neukázala to najlepšie, no Messiho tím aj tak dokázal postúpiť medzi najlepšiu šestnástku. Samuel Umtiti, ktorý je Messiho spoluhráč z Barcelony, ale pripisuje jeho slabšiu výkonnosť štýlu hry Albicelestes.
Zdroj: 28958
Zdieľajte:

Od Lionela Messiho sa nedá očakávať, že v drese národného tímu bude podávať rovnaké výkony ako v úplne inak stavanom hernom štýle Barcelony. Taký je názor francúzskeho stopéra Blaugranas, Samuela Umtitiho.

Pozrite si aj

VIDEO Najlepšia gólová oslava všetkých čias? Michy Batshuayi vás dostane do kolien!

Argentína sa s veľkou námahou predsa len dostala zo skupiny D medzi najlepšiu šestnástku, no aj napriek tomu sú výkony Lea Messiho stále pod paľbou kritiky.

Umtiti vyzdvihol fakt, že Messi nemôže sám ťahať zle hrajúci tím. Hlavným dôvodom má byť najmä totálne odlišný štýl hry Argentíny od toho barcelonského.

"Messi je v reprezentácii iný, nemôže hrať rovnakým štýlom za Barcelonu i Argentínu," povedal Umtiti novinárom pred sobotňajším vzájomným zápasom Argentíny s Francúzskom a dodal: "Aj napriek tomu, že Argentína má dobrých hráčov, nemá pri sebe takých futbalistov ako v Barcelone. S Barcou je to úplne odlišné, totálne iný štýl hry.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Kaká: Neymar nie je ťahúňom Brazílie, je ním tento hráč!

"Myslím si, že ich aj tak veľakrát zachránil. Vždy keď boli kúsok od prehry sa zjavil. Chápem, že Argentínčania majú veľké očakávania, no nemôže spraviť všetko sám."

Umtiti bol prekvapený Messiho zmýšľaním po svojom príchode na Camp Nou. Francúz okamžite pochopil, že Argentínčan chce stále dosiahnuť viac a viac.

"Som presvedčený, že žije futbalom úplne inak ako ostatní. Stačí sa pozrieť na to, ako sa na ihrisku správa, aké rozhodnutia robí a aké fantastické góly strieľa," povedal Umtiti.

"Strieľa gól za gólom. Má to jednoducho v sebe. Nemá rád prehry. Stále chce vyhrávať zápasy a tituly. Nečakal som, že bude taký, pretože už vyhral takmer všetko."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články