Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

West Ham získal poľského brankára a talentovaného obrancu: Spravil z neho najdrahšieho hráča histórie klubu!

LONDÝN - Poľský futbalový brankár Lukasz Fabianski skompletizoval počas MS v Rusku svoj prestup do West Hamu United. Klub Premier League získal 33-ročného reprezentanta zo Swansea, ktorej sa v uplynulej sezóne nepodarilo udržať v najvyššej anglickej súťaži.
Antonio Conte chce Andyho Carolla z West Hamu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ako informovala agentúra AP, Fabianski podpísal s vedením WHU trojročný kontrakt. "Lukasz perfektne pasuje do obrazu moderného brankára. Je mrštný, pohyblivý a určite zvýši v našom tíme konkurenciu na brankárskom poste," uviedol na adresu novej posily riaditeľ futbalového oddelenia West Hamu Mario Husillos.

Prečítajte si aj

Poliakov zrazili kuriózne góly, Pazdan: To sa nevidí každý deň

Počas predchádzajúcich štyroch sezón si žiaden iný brankár v Premier League nepripísal toľko zákrokov, ako práve niekdajšia opora Lechu Poznaň a Legie Varšavy. Fabianski odišiel na Britské ostrovy v roku 2007, sedem rokov obliekal dres londýnskeho Arsenalu, do Swansea zamieril pred štyrmi rokmi. Za "labute" odchytal celkovo 149 zápasov. Figuruje aj v poľskom kádri na MS 2018, prvý duel proti Senegalu (1:2) sledoval z lavičky náhradníkov, prednosť pred ním dostal Wojciech Szczesny.

Francúzsky futbalový obranca Issa Diop prestupuje z FC Toulouse do klubu anglickej Premier League West Ham United. Výška odstupného by mala predstavovať čiastku 29 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Dojemný príbeh: Dojatý fanúšik so slzami v očiach objal svojho hrdinu!

Talentovaný 21-ročný zadák sa tak stane najdrahším hráčom v klubovej histórii "kladivárov". West Ham doposiaľ najviac zaplatil za rakúskeho reprezentanta Marka Arnautoviča, ktorý prišiel do londýnskeho Upton Parku za 28 miliónov eur. Informovala o tom agentúra APA.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články