Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Gianluigi Buffon si našiel nový klub: Žiadna Čína sa nekoná, legenda ostáva v Európe!

TURÍN - Talianska brankárska legenda Gianluigi Buffon si podľa Sky Sports našiel svoj nový klub.
Zdroj: 27872
Zdieľajte:

Prečítajte si aj

Messi proti Modričovi - vražedný súboj kapitánov a srdciarov: Nabaľ si vačky v ťaháku majstrovstiev!

Bývalý brankár Juventusu Turín Gianluigi Buffon skompletizuje svoj prestup do parížskeho PSG už o pár dní. Informáciu priniesol portál SkySports s odvolaním sa na zdroje z Talianska.

Prečítajte si aj

Patrice Evra: Keď vás Ronaldo pozve na obed do jeho domu, radšej okamžite povedzte nie!

Štyridsaťročná hrajúca legenda, ktorá sa po 17 rokoch rozlúčila s turínskym Juventusom, rokovala o svojom novom pôsobisku s francúzskym majstrom od mája.

Talianske zdroje Sky Sports informujú o tom, že Park princov bol voľbou číslo jedna pre bývalého brankára Parmy aj napriek tomu, že o Buffona mali záujem aj v Liverpoole či v Manchestri United.

Celý prestup zdržalo to, že francúzsky klub čakal na definitívnu dĺžku trestu pre talianskeho brankára po tom, ako vo štvrťfinále Ligy majstrov videl červenú kartu v dueli s Realom Madrid.

Gianluigi Buffon obdržal trojzápasový dištanc po tom, ako až príliš búrlivo protestoval proti rozhodnutiu Michaela Olivera, ktorý v nadstavenom čase nariadil pokutový kop pre neskoršieho víťaza Ligy majstrov.

Prečítajte si aj

VIDEO záplavy v Ruskom meste: Ani tie neodradili novinárov od svojho remesla

Buffon bol v poslednej sezóne kapitánom Juventusu Turín, ktorý doviedol k siedmemu titulu v talianskej lige a štvrtému víťazstvu v talianskom pohári po sebe.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články