Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Patrice Evra: Keď vás Ronaldo pozve na obed do jeho domu, radšej okamžite povedzte nie!

MADRID - Takmer každý, kto hral s Cristianom Ronaldom by vedel rozprávať o jeho zanietenosti do futbalu a niektorým, ako napríklad Patricovi Evrovi, sa podarilo zažiť niečo z jeho života i na vlastnej koži.
Zdroj: 28863
Zdieľajte:

Prečítajte si aj

Messi proti Modričovi - vražedný súboj kapitánov a srdciarov: Nabaľ si vačky v ťaháku majstrovstiev!

Počas spoločného pôsobenia v Anglicku v drese Manchestru United pozval po tréningu Portugalčan Cristiano Ronaldo francúzskeho beka Patrica Evru na večeru.

Prečítajte si aj

Spartak Trnava spoznal meno svojho súpera v 1. kole kvalifikácie Ligy majstrov!

"Každému by som poradil, že ak vás Cristiano pozve na obed k sebe domov, proste povedzte nie," povedal Evra pre ITV počas svetového šampionátu.

"Povedal mi: 'Patrice, prídi ku mne po tréningu.' Samozrejme som išiel, aj keď som bol naozaj unavený. Na stole boli iba šaláty a kuracie mäso. Dosť ma to šokovalo. Na pitie bola iba voda, žiadne džúsy.

Prečítajte si aj

Chaos v Nižnom Novgorode: Švédski fanúšikovia spôsobili rozruch, už doobeda vypili všetko pivo v meste!

"Začali sme jesť a myslel som si, že po tomto príde nejaký ďalší chod s veľkým kusom mäsa, no nič také sa nekonalo. Hneď ako dojedol, zdvihol sa od stola a začal sa hrať s loptou. Robil všelijaké triky a povedal mi: 'Poďme žonglovať.'

"Opýtal som sa ho, či môžem aspoň dojesť, no okamžite ma zrušil. Následne sme šli do bazéna, do jacuzzi a sauny. Bol som totálne zničený.

"Práve pre to by som nikomu neodporúčal prijať pozvanie do jeho domu. Jednoducho odmietnite, pretože tento chlap je stroj. Nikdy nechce prestať trénovať."

Patrice Evra navyše zaspomínal na situáciu, kedy Ronaldo prehral zápas v stolnom tenise proti Riovi Ferdinandovi. "Tak sme sa z toho tešili, že sa totálne naštval," spomína Francúz.

Prečítajte si aj

Argentínska legenda si zastala Messiho: Nepremenil som 5 penált a stále som ostal Maradonom, kritiku si nezaslúži!

"Poslal svojho bratranca aby kúpil stolnotenisový stôl. Trénoval dva týždne a potom prišiel a pred všetkými Ria zdolal.

"Presne taký je Ronaldo. Preto ma neprekvapuje, že chce vyhrať ďalšiu Zlatú loptu a aj svetový šampionát. Dokáže sa naozaj nahnevať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články