Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chaos v Nižnom Novgorode: Švédski fanúšikovia spôsobili rozruch, už doobeda vypili všetko pivo v meste!

NIŽNÝ NOVGOROD - Fanúšikovia švédskej reprezentácie spôsobili v centre ruského mesta chaos. Vo väčšine podnikov totiž došlo pivo!
Zdroj: 28885
Zdieľajte:

Tisícky švédskych fanúšikov ovládlo Nižný Novgorod pred premiérovým zápasom švédskej futbalovej reprezentácie na svetovom šampionáte v Rusku.

Viac ako sedem tisíc priaznivcov zo škandinávskej krajiny malo byť prítomných na štadióne počas zápasu, v ktorom Švédi porazili Južnú Kóreu 1:0. Z toho 2500 až 3000 fanúšikov prišlo na štadión spoločným pochodom z centra mesta, kde trávili čas pred zápasom.

Prečítajte si aj

Argentínska legenda si zastala Messiho: Nepremenil som 5 penált a stále som ostal Maradonom, kritiku si nezaslúži!

"Podľa našich informácií bolo v akcii až 1600 ruských policajtov, ktorí dávali na našich fanúšikov pozor pred i počas zápasu," povedal Martin Fredman, bezpečnostný riaditeľ švédskeho futbalového zväzu.

Aj napriek tomu, že sa Švédi v centre mesta nedopustili žiadnych priestupkov, narobili poriadny rozruch. Už pred zápasom totiž v podnikoch v centre došlo pivo. "Nastal chaos," povedal Sebastian Persson, jeden z fanúšikov Švédska pre portál Sportbladet.

"Áno, začalo to už včera. Toto mesto nikdy nezažilo takýto nával ľudí, takže ich to položilo totálne na kolená," potvrdil informácie i Martin Fredman.

Prečítajte si aj

Problémy v chorvátskom tíme: Útočník odmietol nastúpiť na posledných 5 minút, pošlú ho dnes domov?

Podnikatelia v ruskom meste sa ale budú musieť posnažiť doplniť svoje zásoby čo najskôr, pretože po víťazstve švédskych futbalistov by mohli prísť o veľké zisky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články