Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 10 najlepších hráčov českej ligy: Stoch s fantastickým umiestnením

PRAHA - Toto je rebríček 10 najlepších futbalistov českej ligy podľa magazínu denníka Sport.
Zdroj: 28012
Zdieľajte:

Slovenský futbalista Miroslav Stoch sa umiestnil na tretej priečke v rebríčku sto najlepších hráčov českej ligy. "Pre útok výnimočná osobnosť, ktorá v okamihu zmení smer s loptou na nohe. O streľbe netreba ani hovoriť," zdôvodnila porota zaradenie Stocha. Ten má v najvyššej českej súťaži na konte štyri góly, skóroval aj v uplynulom stretnutí s Duklou. Skóroval tiež vo finále Českého pohára, v oboch prípadoch spečatil víťazstvo Slavie.

Prečítajte si aj

FOTO Koniec všetkým špekuláciám: Casillas zostáva na scéne, komu sa upísal?

Zo Slovákov sa do elitnej desiatky dostal ešte stredopoliar Patrik Hrošovský z Viktorie Plzeň na deviatom mieste. "Záloha bez neho a s ním je obrovský rozdiel. Cestu do lepších európskych líg brzdí nízka produktivita," napísali porotcovia na margo slovenského reprezentanta.

10 najlepších futbalistov českej ligy podľa magazínu denníka Sport:

1. Michael Krmenčík (ČR/Viktoria Plzeň), 2. Jan Kopic (ČR/Viktoria Plzeň), 3. Miroslav STOCH (SR/Slavia Praha), 4. Nicolae Stanciu (Rum./Sparta Praha), 5. Milan Škoda (ČR/Slavia Praha), 6. Josef Šural (ČR/Sparta Praha), 7. Josef Hušbauer (ČR/Slavia Praha), 8. Davis Ikaunieks (Lot./Vysočina Jihlava), 9. Patrik HROŠOVSKÝ (SR/Viktoria Plzeň), 10. Stanislav Tecl (ČR/Slavia Praha)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články