Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Zlá správa pre Nemecko: Neuer zrejme príde o MS

MNÍCHOV - Brankár Manuel Neuer nepovažuje za veľmi pravdepodobné, že pocestuje s nemeckou futbalovou reprezentáciou na majstrovstvá sveta do Ruska.
Zdroj: 28417
Zdieľajte:

Po viac ako polročnej pauze zavinenej zlomeninou kostičky v ľavej nohe sa totiž iba pred pár týždňami vrátil medzi tri žrde, pričom zatiaľ nenastúpil v žiadnom súťažnom zápase.

Prečítajte si aj

Griezmann v Barcelone? Takmer hotová vec, klub Atlético Madrid sa hnevá!

Kormidelník nemeckého tímu Joachim Löw oznámi predbežnú nomináciu pre šampionát 15. mája. Neuer naposledy reprezentoval v októbri 2016. Šancu v tíme "Nationalelf" by mohol dostať v dvoch júnových prípravných zápasoch proti Rakúsku a Saudskej Arábii, potom už úradujúcich majstrov sveta čakajú v základnej F-skupine mundialu súboje s Mexikom, Švédskom a Kórejskou republikou.

"Zostávam pokojný, rozhodne nechcem nič uponáhľať. Viem, že budem musieť učiniť rozhodnutie, ktoré bude najlepšie pre mňa a celé futbalové Nemecko. Môžem povedať, že som spokojný s tým, ako telo zatiaľ reaguje na záťaž. Nedokážem si však predstaviť, že pôjdem na šampionát bez zápasovej praxe. Sezóna sa ešte neskončila, možno sa do bránky dostanem," vyhlásil 32-ročný brankár mníchovského Bayernu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články