Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Emery dostal v PSG padáka: Omylom však prezradil to, čo nemal

PARÍŽ - Španielsky tréner Unai Emery už v nasledujúcej sezóne nepovedie futbalistov francúzskeho majstra Paríž St. Germain.
Zdroj: 28206
Zdieľajte:

Španielsky tréner Unai Emery už v nasledujúcej sezóne nepovedie futbalistov francúzskeho majstra Paríž St. Germain. Podľa piatkovej informácie agentúry AP mu klubové vedenie nepredĺžilo zmluvu.

Prečítajte si aj

VIDEO Messi verzus Ronaldo: Sleduj aj ty NAŽIVO hviezdne El Clásico!

"Oznámil som svojim zverencom, že končím. Ďakujem prezidentovi Nasserovi Al-Khelaifimu, športovému riaditeľovi Anterovi Henriquemu, fanúšikom a všetkým hráčom za tieto dva roky. Klub má dobrý projekt. Jeho súčasťou chce byť naďalej aj Neymar, ktorý sa chce stále zlepšovať," citovala Emeryho agentúra AP. Omylom tak prezradil to, čo nemal.

Štyridsaťšesťročný Emery prišiel do PSG pred dvoma rokmi, keď nahradil na poste Laurenta Blanca. Podpísal zmluvu na dva roky. Do hlavného mesta krajiny prišiel s veľkou reputáciou, keďže s FC Sevilla predtým trikrát za sebou vyhral Európsku ligu UEFA.

V minulej sezóne ale nezískal titul v Ligue 1 na úkor rivala z AS Monaco. Zlyhal tiež v Lige majstrov, Keď v osemfinále proti FC Barcelona jeho tím nevyužil náskok 4:0 z prvého domáceho duelu a na Camp Nou prehral 1:6. Parížania neprerazili v LM ani v tejto sezóne, keď im stopku vo štvrťfinále vystavil Real Madrid. Špekuluje sa, že by ho mal nahradiť Nemec Thomas Tuchel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články