Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Balotelli oficiálne hráčom Liverpoolu

Anglický futbalový klub FC Liverpool v pondelok oficiálne spečatil prestup Maria Balotelliho z milánskeho AC. "Podľa medializovaných informácií Liverpool zaplatil odstupné 20 miliónov eur," informuje agentúra dpa.
Zdroj: Screen
Zdieľajte:

Niektoré bulvárne periodiká hovoria o klauzule v trojročnej zmluve týkajúcej sa správania, pretože Balotelli je preslávený svojou nedisciplinovanosťou. Dvadsaťštyriročný útočník sa v piatok podrobil medicínskym testom a v pondelok podpísal zmluvu so zamestnávateľom slovenského reprezentanta Martina Škrtela. "Liverpool je jeden z najlepších tímov v Anglicku. Má mladých hráčov a to je dôvod, prečo som sem prišiel," prezradil taliansky reprezentant.

"Myslím, že sme urobili skvelý obchod. Mario je talent svetovej triedy. V tak mladom veku má nesmierne bohaté skúsenosti. Verím, že dokážeme naplno využiť jeho potenciál," reagoval tréner FC Brendan Rodgers.

Hráč prezývaný "Super Mario" sa do Anglicka vracia rok a pol po turbulentnom odchode z Manchestru City. V jeho drese odohral 80 zápasov a strelil 30 gólov. "Vždy, keď som hral proti Liverpoolu, neboli na mňa fanúšikovia práve príjemní. Ale to je normálne. Teraz, keď budem hrať za Liverpool, vidím ich očakávania. Tešia sa a ja s nimi," dodal Balotelli.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články