Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO ako dôkaz: Škandál v Lige majstrov, bolo žrebovanie zmanipulované?

BRATISLAVA - Jeden fanúšik si na stránke AS Rím všimol zaujímavý detail.
Na snímke zľava starosta ukrajinskej metropoly Kijeva Vitalij Kličko a ukrajinský futbalista Andrij Ševčenko.
Na snímke zľava starosta ukrajinskej metropoly Kijeva Vitalij Kličko a ukrajinský futbalista Andrij Ševčenko. Zdroj: TASR/fs
Zdieľajte:

O manipulovaní so žrebovaním zápasov Ligy majstrov sa hovorí už dlhé roky. Používateľ skrývajúci sa za prezývku PrestwichBlue tvrdí, že odhalil podvod na stránke AS Rím.

Prečítajte si aj

Bayern chce predĺžiť zmluvy s dvomi oporami: Čakáme na ich odpoveď

Bayern Mníchov nastúpi v semifinále futbalovej Ligy majstrov 2017/2018 proti dvojnásobnému obhajcovi trofeje Realu Madrid. Druhú dvojicu tvoria FC Liverpool a AS Rím. Rozhodol o tom piatkový žreb v sídle Európskej futbalovej únie vo švajčiarskom Nyone v podaní riaditeľa súťaží UEFA Giorgia Marchettiho a ambasádora finále Ukrajinca Andrija Ševčenka.

Vstupenky na jeden zápas Ligy majstrov boli v predaji už vo štvrtok

Na oficiálnej stránke AS Rím sa včera večer predávali lístky na zápas proti Liverpoolu. Neboli tam však dlho. Po chvíli to správcovia z webu stiahli. Ak sa pozriete bližšie, zistíte, že na lístku sedí aj dátum odvety zápasu. Tá je na programe 2.5.2018. Bola to náhoda?

Takže, Rím vedel už včera, že budú hrať s Liverpoolom a predával lístky na ich stránke. Ale samozrejme, že to nie je zmanipulované, napísal jeden z fanúšikov na Twitteri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články