Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 strelcov, ktorí by mohli nahradiť Harryho Kanea v Tottenhame

BRATISLAVA - Ak náhodou Harry Kane opustí Tottenham, nahradiť by ho mohlo hneď niekoľko hráčov. My sme vybrali piatich.
Zdroj: 27903
Zdieľajte:

Celým menom Harry Edward Kane je odchovancom "Kohútov". V prvom mužstve sa po niekoľkých hosťovaniach začal naplno presadzovať počas sezóny 2013/14.

Prečítajte si aj

VIDEO Dúbravka sa dočkal obrovskej pocty: Rešpekt mu vzdala bývala hviezda Newcastlu

Hneď počas nadchádzajúceho ročníka potom dokázal urastený kanonier zaznamenať vo všetkých súťažiach úctyhodných 31 gólov a zaradil sa k najväčším oporám Tottenhamu. Záujem o útočníka ambiciózneho tímu má hneď niekoľko klubov. Čo ak náhodou opustí Tottenham? Toto je 5 futbalistov, ktorí by ho mohli nahradiť.

1. Mauro Icardi

Icardi sa do milánskeho veľkoklubu presunul pred piatimi rokmi zo Sampdorie Janov, doteraz stihol v 174 ligových stretnutí zaznamenať úctyhodných 95 gólov.

2. Arkadiusz Milik

Milik prišiel do Neapolu minulý rok v lete z Ajaxu a po vydarenom začiatku si vážne poškodil koleno. Rovnaké zranenie ho postihlo koncom septembra a z hry ho opäť vyradilo na štyri mesiace. Milik vinou zdravotných patálii zatiaľ za Neapol odohral len 9 ligových zápasov, aj tak si stihol získať fanúšikov. Nezabudnime však na to, že vo svojej druhej sezóne za Ajax odohral 42 zápasov, v ktorých strelil 24 gólov. Aj tu môžme vidieť, že ak je vo forme, patrí medzi najlepších strelcov tímu. Otázkou je, či by aj v Tottenhame dostal toľko miesta.

3. Ciro Immobile

Má veľký podiel na skvelom výkone Lazia Rím v tomto ročníku. Doteraz zaznamenal 26 ligových gólov a je najlepším strelcom talianskej ligy. Taliansky reprezentant má nakročené k tomu, aby prekonal bilanciu z minulej sezóny, v ktorej si tiež pripísal celkovo dvadsaťšesť gólov.

4. Karim Benzema

Lyonský rodák je odchovancom miestneho Olympique, odkiaľ zamieril do "bieleho baletu" pred ôsmimi rokmi, počas ktorých sa vypracoval medzi jednu z najväčších stálic Realu Madrid. Benzema pôsobí v Reale Madrid od roku 2009 a v drese "bieleho baletu" má bilanciu 181 gólov vo 371 súťažných zápasoch. So španielskym veľkoklubom získal 14 trofejí vrátane troch triumfov v Lige majstrov.

5. Mario Balotelli

Balotelli v minulosti hrával za Inter Miláno, Manchester City, AC Miláno a Liverpool a aktuálne druhým rokom obhajuje farby Nice. Vlani nastrieľal v 23 ligových štartoch 15 gólov, tento rok sa zatiaľ trafil 14 - krát a k tomu pridal šesť gólov v rámci Európskej ligy.

ANKETA: Ktorý z týchto hráčov by sa hodil do Tottenhamu?

  • K. Benzema

    11%

  • A. Milik

    4%

  • C. Immobile

    50%

  • M. Balotelli

    6%

  • M. Icardi

    30%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články