Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Náhrada za Umtitiho? Do Barcelony by mala prísť hviezda AC Miláno

BRATISLAVA - Samuel Umtiti pravdepodobne opustí Barcelonu. Nahradiť ho má hviezda AC Miláno.
Zdroj: 27873
Zdieľajte:

Už dlhšiu dobu sa hovorí o tom, že by mal Samuel Umtiti opustiť Barcelonu. Francúzsky obranca síce podáva spoľahlivé výkony, lenže problémom je jeho výstupná klauzula.

Prečítajte si aj

FOTO Škandál na Slovensku: Športový riaditeľ Slovana navštívil šatňu rozhodcov!

Súčasťou jeho zmluvy je výstupná klauzula nastavená (len) na šesťdesiat miliónov eur. Pri neustále rastúcich cenách za hráča táto suma predstavuje lákadlo pre konkurenciu. Preto ho chce napríklad Manchester United, pre manažéra Josého Mourinha by mal byť Umtiti letnou prioritou.

Umtitiho by mala nahradiť hviezda AC Miláno

Talianska hviezda Leonardo Bonucci by mohla už čoskoro v Barcelone nahradiť Samuela Umtitiho. Portál Don Balon uvádza, že skúsený obranca, ktorý sa pripojil k AC Miláno počas leta, už nemieni čakať na prípadnú ponuku z Realu Madrid a je ochotný prestúpiť do Barcelony.

Bonucci má veľké skúsenosti s európskym futbalom a navyše spĺňa jednu z veľkých požiadaviek Ernesta Valverdeho, ktorý potrebuje v zadných radoch kvalitného obrancu. Jediná možnosť ako sa vrátiť medzi elitu je prestúpiť na Camp Nou. Tým pádom by sa však nedávna posila Yerry Mina musela zmieriť s tým, že si veľmi nezahrá.

ANKETA: Chceli by ste vidieť Bonucciho v Barcelone?

  • Áno, je oveľa lepší ako Umtiti

    62%

  • Nie, nech kúpia lepšieho obrancu

    38%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články