Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Reakcie na žreb Ligy majstrov: Kto je spokojný a kto nešťastný?

NYON -
Zdroj: 27723
Zdieľajte:

Reakcie na žreb (zdroje: uefa.com, lequipe.fr, kicker.de):

Francesco Totti, riaditeľ AS Rím: "Už pred žrebom sme vedeli, že za každých okolností budeme musieť čeliť špičkovému tímu. Vopred však nikdy neskladáme zbrane, to nie je v našej povahe. Budeme čo najlepšie reprezentovať náš klub a pokúsime sa prekvapiť Barcelonu, ktorá je favorit."

Pavel Nedvěd, viceprezident Juventusu Turín: "Žreb je ťažký, určil nám víťaza predošlých dvoch edící súťaže. Real hral proti PSG fantasticky. Musíme sa dobre pripraviť, aby sme ho dokázali potrápiť."

Sven Ulreich, brankár Bayernu Mníchov: "Nemyslím si, že sme dostali ľahkého súpera. Sevilla v minulých rokoch dosiahla prenikavé úspechy na medzinárodnej scéne po víťazstvách v Európskej lige, ide o skúsené a technické mužstvo. Nebude to pre nás žiadna prechádzka, najmä v Seville, kde nás čaká búrlivé prostredie."

Jürgen Klopp, tréner FC Liverpool: "Raz sme s nimi v lige vyhrali a raz prehrali. Z tábora City pred žrebom zneli vyjadrenia, že by sa nám chceli vyhnúť. To svedčí o našej sile, ktorú však teraz musíme predviesť na ihrisku."

Txiki Begiristain, futbalový riaditeľ Man. City: "Ťažký žreb. Chceli sme radšej cestovať na kontinent k inému súperovi, ale musíme prijať Liverpool. Poznáme sa navzájom veľmi dobre, musíme sa pripraviť na ofenzívnu kvalitu Liverpoolu. Diváci sa môžu tešiť na dobrý futbal v podaní oboch tímov."

žreb štvrťfinále Ligy majstrov 2017/2018:

FC Barcelona - AS Rím

FC Sevilla - Bayern Mníchov

Juventus Turín - Real Madrid

FC Liverpool - Manchester City

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články