Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestup Di Mariu by mal prekonať prestup Torresa

Argentínsky futbalista Angel Di Maria je blízko k prestupu z Realu Madrid do Manchestru United. V sobotu o tom informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na britské médiá.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Di Maria by mal prestúpiť na Ostrovy za rekordnú sumu. Doterajší rekord drží londýnska Chelsea, ktorá v roku 2011 zaplatila FC Liverpool za španielskeho útočníka Fernanda Torresa 50 miliónov libier (62,5 miliónov eur). Keď Di Maria prišiel na Santiago Bernabeu v roku 2010 z Benficy Lisabon, "pusinky" vyplatili portugalskému klubu 25 miliónov eur.

Podľa The Daily Mail už Argentínčan hovoril s trénerom "červených diablov" Louisom van Gaalom o jeho úlohe na Old Trafford, pričom by tam mal údajne nosiť slávny dres číslo sedem, ktorý preslávili osobnosti ako George Best, Eric Cantona či David Beckham.

Úmysel Di Mariu opustiť rady úradujúceho víťaza Ligy majstrov už vo štvrtok potvrdil tréner španielskeho klubu Carlo Ancelloti. Dvadsaťšesťročný krídelník strávil v Reale štyri sezóny, pričom v tej uplynulej mu dopomohol k triumfu v LM. S madridským veľkoklubom má platný kontrakt do roku 2018. "Di Maria zamietol ponuku od klubu na predĺženie spolupráce. Uviedol, že chce odísť," citovali agentúry Ancellotiho slová.

Real zvýšil konkurenciu v strede poľa príchodom Jamesa Rodrigueza a Toniho Kroosa, argentínsky reprezentant si tak už nemôže byť istý miestom v základnej zostave. O jeho služby prejavil záujem v uplynulom období aj francúzsky šampión Paríž Saint-Germain.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články