Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kozák nominoval do Thajska známe tváre, aj debutantov z Fortuna ligy

BRATISLAVA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák nominoval 24 hráčov na marcový medzinárodný turnaj Kings Cup v thajskom Bangkoku.
Zdroj: 25342
Zdieľajte:

Sú medzi nimi aj štyria nováčikovia - brankár Michal Šulla a obranca Boris Sekulič zo Slovana Bratislava, resp. útočník Erik Pačinda a obranca Ľubomír Šatka z Dunajskej Stredy. V kádri nechýbajú opory Marek Hamšík a Martin Škrtel. V tíme oproti poslednej nominácii absentujú Vladimír Weiss, Juraj Kucka či brankár Matúš Kozáčik.

Prečítajte si aj

VIDEO Messi s Barcelonou alebo Chelsea? Nenechajte si ujsť šláger Ligy majstrov!

Slováci sa v semifinále 48. ročníka Kings Cupu stretnú na Rajamangala National Stadium vo štvrtok 22. marca so Spojenými arabskými emirátmi (10.30 SEČ). V druhom semifinále nastúpi domáce Thajsko proti debutantovi na turnaji Gabonu. Slováci turnaj vyhrali v roku 2004.

Po turnaji v Thajsku sa Slováci predstavia v prípravnom zápase s Holandskom 31. mája v Trnave. Na jeseň už vstúpia do Ligy národov, kde ich čakajú stretnutia s Ukrajinou a Českom, medzi nimi odohrajú aj prípravu so Švédskom v Štokholme.

Prečítajte si aj

Bale sa chce vrátiť do Anglicka, Real Madrid ho má nahradiť hviezdou Premier League

nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie na medzinárodný turnaj Kings Cup v Thajsku (22. marca o 10.30 h v Bangkoku so SAE, 25. marca o umiestnenie):

brankári: Martin Dúbravka (Newcastle United), Martin Polaček (FK Mladá Boleslav), Michal Šulla (Slovan Bratislava)

obrancovia: Peter Pekarík (Hertha Berlín), Boris Sekulič (Slovan Bratislava), Martin Škrtel (Fenerbahce Istanbul), Milan Škriniar (Inter Miláno), Tomáš Hubočan (Trabzonspor AS), Norbert Gyömbér (FC Bari 1908), Ľubomír Šatka (DAC Dunajská Streda), Róbert Mazáň (Celta Vigo)

stredopoliari: Stanislav Lobotka (Celta Vigo), Patrik Hrošovský (Viktoria Plzeň), Ján Greguš (FC Kodaň), Erik Sabo (Beitar Jeruzalem), Filip Kiss (Ettifaq FC), Róbert Mak (PAOK Solún), Albert Rusnák (Real Salt Lake City), Marek Hamšík (SSC Neapol), Ondrej Duda (Hertha Berlín), Jaroslav Mihalík (MŠK Žilina)

útočníci: Erik Pačinda (DAC Dunajská Streda), Michal Ďuriš (Anorthosis Famagusta), Adam Nemec (Dinamo Bukurešť)

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články