Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

POTVRDENÉ: V máji nás čaká odveta za osemfinálovú prehru zo svetového mundialu v Juhoafrickej republike!

BRATISLAVA - Slovenský futbalový zväz potvrdil prípravné stretnutie, ktoré sa odohrá v máji v Trnave!
Zdroj: 26151
Zdieľajte:

Slovensko čaká veľký futbalový sviatok. Prvýkrát v novodobej histórii sa na našej pôde predstaví reprezentácia Holandska. Zápas sa odohrá posledný májový deň na štadióne Antona Malatinského v Trnave o 20:45. Informácie o začatí predaja lístkov SFZ zverejní v blízkej dobe.

Slovenskí futbalisti sa s "Oranjes" stretli doposiaľ dvakrát. Prvýkrát prišla prehra v júli 2010 v osemfinále svetového šampionátu v Juhoafrickej republike, kde tím pod vedením Vladimíra Weissa prehral 1:2.

Prečítajte si aj

VIDEO Z úplného dna až na vrchol: Östersunds FK - klub bez histórie, ktorý okúzlil celú Európu

Druhý a doteraz posledný zápas sme s Holanďanmi odohrali v roku 2012 v Rotterdame, kde sme prehrali 0:2.

"Myslím si, že pre našich fanúšikov i pre nás všetkých je to udalosť hostiť Holandsko. Som veľmi rád, že taký súper chce s nami hrať. Teším sa na tento súboj," povedal pre futbalsfz.sk tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák a dodal: "Roky ubiehajú. V časoch, keď sme s nimi hrali, mali stabilizovaní kader, dlhé roky dominovali svetovému i európskemu futbalu a v súčastnosti u nich prebieha generačná výmena, ale tá sa deje aj u nás, takže z tohto pohľadu to bude zaujímavá previerka pre obe krajiny. Navyše oni majú nového trénera, osobnosť holandského futbalu Ronalda Koemana, ktorý si bude zostavovať svoj tím a hráči sa budú chcieť ukázať. Uvidíme v akom stave prídu po náročných sezónach moji i jeho zverenci. Určite to však bude vážny zápas a ja verím, že fanúšikovia budú našou oporou a pomôžu nám," dodal Ján Kozák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalsfz.sk

Diskusia

Podobné články