Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Odohral 8 zápasov, no ani raz neskóroval: Messiho čaká proti Chelsea veľká výzva

LONDÝN - Lionel Messi odohral proti Chelsea už 8 zápasov, no ani raz sa z gólu neradoval.
Zdroj: 27548
Zdieľajte:

Naposledy sa Lionel Messi postavil proti Chelsea v semifinále Ligy majstrov v sezóne 2011/12. Barcelona prehrala v Londýne 0:1 po góle Didiera Drogbu. Dokonca mohla postúpiť po výsledku 2-2 na Camp Nou. Lenže Messi vtedy nepremenil pokutový kop.

Prečítajte si aj

VIDEO Wigan senzačne vyradil ManCity, Agüero mal konflikt s fanúšikom domácich

V ôsmich stretnutiach s Messim v zostave Barcelona iba raz porazila Chelsea, pričom 5x sa zrodila remíza a dvakrát odchádzali Katalánci s prehrou. Messi v týchto zápasoch nezaznamenal ani jeden gól, pričom dostal dve žlté karty. Je teda jasné, že Argentínčan si bude chcieť vylepšiť štatistiky a doviesť Barcelonu do štvrťfinále Ligy Majstrov.

Ako ho ubrániť?

Thomas Vermaelen v interview pre Guardian prezradil o ňom viac: "Je to neuveriteľné. Ak si myslíte, že Messi sa bude uhýbať na jednu stranu, on urobí presne opačný pohyb. Pomyslíte si, že toto robí iba v zápasoch, no my to máme šancu sledovať a čeliť tomu každý tréning."

"Keď sa na vás rúti v plnej rýchlosti, je veľmi náročné mu čeliť. Domnievate sa, že bude strieľať svojou ľavou nohou, no on je vždy niekoľko krokov pred vami. Dokáže hrať na viacerých pozíciách, pričom nezabúda ani brániť, či tvoriť hru."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články