Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Philippe Coutinho: Hrať po boku Messiho je snom každého futbalistu

BARCELONA - Philippe Coutinho v rozhovore pre Mundo Deportivo prezradil ako sa cítil po tom, ako jeho prestup do Barcelony v lete zlyhal ale aj o tom, ako si svoje pôsobenie v Barcelone užíva.
Zdroj: 27408
Zdieľajte:

Philippe Coutinho prezradil, že musel makať ešte tvrdšie po tom, ako jeho prestup do Barcelony v lete zlyhal.

Blaugranas neuspeli ani s jednou z troch ponúk na zisk Coutinha už v auguste a Brazílčan tak ostal hráčom Liverpool FC aj po konci letného prestupového obdobia.

Prečítajte si aj

5 EUR ZADARMO na tipovanie: Sleduj hviezdny šláger Realu s PSG a ukáž svoje tipérske schopnosti!

Coutinho povedal, že to sprvu znášal veľmi ťažko, no zároveň cítil, že svoju snahu a výkony v drese klubu z Premier League musí pozdvihnúť na ešte vyššiu úroveň.

"V lete, keď prišla ponuka z Barcelony, všetkým som dal najavo, že je mojou ambíciou prestúpiť tam," povedal pre Mundo Deportivo.

"Napokon sa prestup nekonal a ja som vedel, že na ihrisku budem musieť podávať ešte lepšie výkony, aby si fanúšikovia nemysleli, že nato kašlem.

"Bolo to náročné, no zároveň musím povedať, že som v Liverpoole zažil naozaj krásne momenty a fanúšikovia ku mne boli skvelí. Aj napriek tomu, že som s klubom nevyhral žiadnu trofej."

Coutinho strelil dvanásť gólov v 20 zápasoch za Liverpool po tom, ako sa vrátil po zranení chrbta, ktoré utrpel pred začiatkom sezóny. V januári následne za 160 miliónov eur prestúpil na Camp Nou.

Prečítajte si aj

VIDEO Tottenham vstal v Turíne z mŕtvych, Manchester City si už zabezpečil postup

Minulý týždeň už stihol streliť aj svoj prvý gól za Barcelonu, keď sa presadil pri víťazstve v semifinále Copa del Rey proti Valencii.

"To privítanie od Messiho a Suáreza bolo fantastické," povedal Coutinho a dodal: "Sú to moje dva veľké vzory a hrať s nimi v jednom tíme je fantastické - ale nie len s nimi, no aj s Andrésom Iniestom a ďalšími.

"Hrať po boku Messiho je naozaj špeciálne. Nie každý má tú šancu. Som naozaj šťastný."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články