Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 EUR ZADARMO na tipovanie: Sleduj hviezdny šláger Realu s PSG a ukáž svoje tipérske schopnosti!

MADRID - Stredajší šláger úvodného vyraďovacieho kola Ligy majstrov postaví proti sebe Real a Paríž! Obaja giganti sa stretávajú už v osemfinále, takže prípadná stopka v milionárskej súťaži by bola určite braná ako neúspech.
Zdroj: 27444
Zdieľajte:

O to viac sa budú ofenzívni ťahúni Ronaldo a Neymar snažiť svoje tímy priviesť k postupu. Ako dopadne prvý duel? Dajú Madridčania zabudnúť na krízu z posledného obdobia? Tipnite si a napínavý duel rozhodnite v live stávkach!

Ako tipujú ostré stretnutie borci z najväčšej tipérskej komunity? 46 % z nich je presvedčených o výhre Madridu. Na strane Paríža stojí 39 % tipérov. Remíze verí 15 % stratégov. Autor analýz johnynz to vidí takto: „Dúfam, že si Emery svoje hviezdy postráži, lebo by bol hriech nevyužiť situáciu, kedy Realu nič nevychádza.“ Jeho tip? Neprehra hostí v kurze 1,61!

Ešte nie ste súčasťou najväčšej komunity tipérov? Zaregistrujte sa, sledujte tisícky športových prenosov a užívajte si všetky skvelé výhody! Množstvo tipov od skúsených stratégov môžete nájsť v populárnej Tiket aréne. Nahliadnete do nej a necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite, získajte 5 EUR zadarmo a vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články