Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO V týchto kluboch túžia hrať naše hviezdy: Stretnú sa Lobotka so Škriniarom v Barcelone alebo Reale Madrid?

MILÁNO - Meno slovenského reprezentanta bude zrejme skloňované s možným odchodom inam prakticky neustále.
Zdroj: 27437
Zdieľajte:

Milan Škriniar skvelými výkonmi v drese Interu Miláno opätovne vyvoláva záujem španielskych gigantov. A nielen tých, ale aj oboch klubov z Manchestru. V zime takýto prestup nepripadal do úvahy. A čo teraz? Viac prezradil slovenský obranca pre Denník Šport. Samozrejme nezabudol spomenúť svojho reprezentačného kolegu v drese Celty Vigo Stanislava Lobotku.

Pozrite si aj

VIDEO Asistencia sezóny? Pozrite sa, čo vyviedol kúzelník Firmino

Milan Škriniar v lete posilnil Inter Miláno za 25 miliónov eur. Zo slovenského stopéra sa stal jeden z najvydarenejších prestupov leta a na trávniku podáva prvotriedne výkony.

"V zime boli viaceré šumy, ale ja som nikdy nerozmýšľal nad tým, že by som chcel odísť. Chcem sa naďalej rozvíjať v Interi a uvidíme, čo bude v lete."

Vysnívaný klub?

"Skutočne neviem... Najväčšie lákadlá sú Real a Barcelona, ale aj manchesterské kluby sú top. Ťažko by sa mi rozhodovalo. Verím, že ak už niekam pôjdem, bude to do klubu, kde budem mať reálnu šancu hrávať."

A čo výkony Stanislava Lobotku?

"Ja som mu povedal, že v lete pôjde do Barcelony alebo do Realu. Tam ho vidím ja. Najlepšie by tam bolo sa stretnúť... (Smiech). Nikdy by sme si nepomysleli, že sa raz budeme baviť o takýchto veciach. Kiežby by to – možno už v lete - bola naozaj pravda," dodal na záver.

Sledujte nás na Instagrame a už vám žiadne novinky zo sveta futbalu neujdú!

Meno slovenského reprezentanta bude zrejme skloňované s možným odchodom inam prakticky neustále, ale názor nášho stredného obrancu sa zatiaľ nemení.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Denník Šport

Diskusia

Podobné články