Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Najlepší útočník súčasnosti mohol hrať za Arsenal: Kanonieri ho ale odmietli kvôli nadváhe

LONDÝN - Harry Kane mohol byť v súčasnosti hráčom londýnskeho Arsenalu, no v inak kvalitnej akadémii spravili naozaj obrovskú chybu.
Zdroj: 27433
Zdieľajte:

Harry Kane začínal s futbalom v klube Ridgeway Rovers, v ktorom začínal i slávny David Beckham či ďalší Angličan, Andros Townsend.

V roku 2001 sa ale Kane dostal do akadémie londýnskeho Arsenalu, no vydržal tam iba jeden rok a vrátil sa opäť do Ridgeway. Odtiaľ sa následne cez krátku zastávku vo Watforde dostal do Tottenhamu Spurs, kde následne cez viacero hosťovaní nakukol aj do seniorského futbalu.

Prečítajte si aj

VIDEO Alexis Sanchéz videl Messiho plakať po zápase Ligy majstrov: Ľudia nevidia tú snahu za všetkými tými úspechmi

Aktuálne je Harry Kane v drese Tottenhamu v najlepšej forme hrajúcim útočníkom na svete, keď strieľa gól za gólom. V 139 zápasoch za Spurs ich má na svojom konte už 101!

Prečo si ale Arsenal nechal takýto klenot utiecť pomedzi prsty? Dôvod, pre ktorý Kanea prepustili z akadémie Kanonierov, prezradil bývalý hráč Arsenalu a neskôr aj vedúci mládeže, Liam Brady. Harry Kane neuspel na Highbury kvôli nadváhe.

"Je to tak. Bol jednoducho tučný, menej pohyblivý. Strašne sme sa ale zmýlili," priznal veľkú chybu Brady.

Na Emirates Stadium si tak môžu iba udierať hlavu o stenu, pretože prišli o naozaj fantastického útočníka, ktorý teraz strieľa góly za najväčšieho rivala londýnskeho klubu. Svoju super formu potvrdil aj vo víkendovom derby o severný Londýn, v ktorom jediným gólom zariadil víťazstvo Spurs nad Arsenalom v pomere 1:0.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články