Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Alexis Sanchéz videl Messiho plakať po zápase Ligy majstrov: Ľudia nevidia tú snahu za všetkými tými úspechmi

MANCHESTER - Futbalista z Čile prehovoril pre anglický portál Sky Sports o tom, ako videl plakať Lionela Messiho po nepremenenej penalte v semifinále Ligy majstrov.
Zdroj: 27430
Zdieľajte:

Útočník Manchestru United videl svojho bývalého spoluhráča z Barcelony plakať po tom, ako v zápase Ligy majstrov nepremenil pokutový kop. Stalo sa tak v semifinále v roku 2012 proti Chelsea, kedy Blaugranas napokon vypadli.

Prečítajte si aj

VIDEO Prvý zápas, prvé čisté konto a Dúbravka si získal srdcia miliónov fanúšikov: Bol to ten najskvelejší pocit

Messi z penalty neskóroval v zápase, v ktorom Katalánci stratili vedenie 2:0 a napokon remizovali proti tímu z Premier League 2:2. The Blues dokonca dohrávali o jedného hráča menej po výlúčení Johna Terryho. Blaugranas vypadli po celkovom skóre 2:3.

Sanchéz, ktorý bol v základnej zostave Barcelony v tomto zápase, prezradil ako veľmi jeho spoluhráča mrzela premárnená príležitosť a zároveň hovoril o tom, koľko hráči žiadajú sami od seba aby sa dostali na tú najvyššiu úroveň.

Útočník červených diablov takisto verí, že hráči sú často kritizovaní najmä kvôli tomu, koľko zarábajú.

"Myslím si, že futbal zachraňuje ľudí," Sanchéz povedal pre Sky Sports a dodal: "Môže vám zabezpečiť luxusný život, no ľudia nevidia tú snahu za tými všetkými úspechmi. Môže to znamenať, že často neuvidíte svoju rodinu alebo premeškáte narodeniny svojej matky. Veľa hráčov je tak sústredených na futbal, že zabudnú na narodeniny svojho dieťaťa."

"Keď prehráte finále, môžete plakať. Je to súčasť tohto športu. V kabíne Barcelony, po vypadnutí s Chelsea, som videl plakať Lea Messiho. Je to preto, že hráči od seba niekedy žiadajú príliš veľa. Ľudia si to neuvedomujú."

"Počas svojej kariéry som sa naučil vážne veľa nových vecí a získal som mnoho skúseností. Nemôžete uspokojiť všetkých. Vždy tu bude jeden alebo dvaja, ktorí budú nahnevaní.

Pozrite si aj

18+ VIDEO Tak toto zrejme neplánoval: Futbalista Huddersfieldu ukázal celému svetu svoj penis!

"Futbal ma naučil naozaj mnoho: Milujem futbal a to je to, čo robím. Užívam si to a snažím sa byť šťastný."

Alexis Sanchéz odohral za Manchester United po svojom januárovom

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články