Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Skutočný problém Realu Madrid: Benzema je kráľ diskoték, Varane po nociach sleduje NBA a Ronaldo je rozlietaný

MADRID - Pokles formy Madridčanov už zaznamenal celý svet a očakáva sa iba jediné. Zachránia pusinky sezónu aspoň v Lige majstrov?
Zdroj: 27087
Zdieľajte:

Pokles formy madridského Realu už zaznamenal celý svet. Boj o titul v La Lige je už stratený, pusinky dokonca vypadli aj zo španielskeho pohára a tak ostáva jediné - uspieť v Lige majstrov.

Aj v tej to ale bude mať obhajca triumfu veľmi ťažké, pretože ak sa forma Madridčanov nezlepší, parížsky PSG si zrejme bude môcť na ihrisku robiť, čo chce.

Prečítajte si aj

FOTO Ronaldo je o rok starší, sám usúdil: Už nemôžem hrať tak, ako keď som mal 20

Čo ale stojí za zlými výkonmi superhviezd Bieleho baletu? Španielsky denník Diario Gol získal výpovede od priateľov stredopoliara Realu Madrid, Isca, ktorý sa im údajne posťažoval na súčasnú situáciu v kabíne Realu Madrid.

"Benzema, Bale i Ronaldo je stále obľúbené trio Zinedina Zidana. Aj keď ich forma nie je najlepšia, v základnej zostave majú miesto. Na Ronaldovi je vidieť, že má toho dosť - cestuje, súkromné lietadlo, jachta, deti, a to všetko vplýva na jeho výkony," cituje španielsky denník slová Iscovho priateľa.

Prečítajte si aj

VIDEO Po Álvarovi Moratovi chce Chelsea z Realu Madrid ďalší španielsky klenot

Problémy majú ale aj ďalší hráči jedného z najúspešnejších klubov na svete: "Karim Benzema je kráľ diskoték. Jeho neprofesionálna životospráva sa odráža na jeho výkonoch. Bale zase strávi viac času na golfovom greene ako na futbalovom trávniku. Varane po nociach sleduje NBA a na tréningy chodí nevyspatý," dodáva.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, sportky.sk, diariogol.com

Diskusia

Podobné články