Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Weiss si z veľkého mena nič nerobí: TAKTO naložil hviezde anglického futbalu

LONDÝN - Vladimír Weiss si servítku pred ústa nedával.
Zdroj: 27342
Zdieľajte:

Manchester United prehral v stredu v šlágri na pôde piateho Tottenhamu 0:2, keď domáci Christian Eriksen strelil tretí najrýchlejší gól v histórii Premier League. Na ihrisku sa odohralo aj veľké množstvo súbojov. V jednom z nich sa objavila aj jedna z najväčších súčasných hviezd anglického futbalu. V 85. minúte, keď už takmer o nič nešlo, si anglický reprezentant Dele Alli vyšliapol na novú posilu United Alexisa Sáncheza. Dele Alli dostal za tento nepríjemný zákrok žltú kartu.

Prečítajte si aj

VIDEO Real vyšiel s pravdou von: Za kanoniera Premier League je ochotný zaplatiť astronomickú sumu

Tento šláger Premier League pozeral aj slovenský reprezentant Vladimíra Weiss, ktorý momentálne hrá v katarskom tíme Al-Gharafa Sports Club. Na sociálnej sieti sa okamžite k zákroku a vystúpeniu Dele Alliho vyjadril a anglickú reprezentačnú hviezdu slovami vôbec nešetril: „Koľkokrát počas tejto sezóny kopol Dele Alli niekoho bez lopty? Kvôli tomuto ho nemám rád. A je preceňovaný.”

Sledujte nás na Instagrame a už vám žiadne novinky zo sveta futbalu neujdú!

Anglickú hviezdu si určite pamätajú aj slovenskí fanúšikovia zo septembrového kvalifikačného zápasu o MS 2018 na slávnom Wembley. Vtedy sa Dele Alli po súboji so Škrtelom dožadoval priameho kopu, ten mu však rozhodca neodpískal a Angličan reagoval vztýčeným prostredníkom. Po zápase tvrdil, že šlo len o žart so spoluhráčom Kyleom Walkerom. Nakoniec musel zaplatiť pokutu 5-tisíc švajčiarskych frankov a dostal dištanc na jeden zápas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články