Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Katastrofálne výsledky Realu nemajú konca: Biely balet pohárovú trofej nezíska!

MADRID - Futbalisti Realu Madrid prekvapujúco vypadli vo štvrťfinále Kráľovského pohára s Leganés. Po víťazstve 1:0 v prvom zápase prehrali v domácej odvete 1:2 a so súťažou sa rozlúčili.
Zdroj: 27245
Zdieľajte:

"Biely balet" nastúpil iba s tromi hráčmi základnej jedenástky. Okrem brankára Keylora Navasa nehrali ani Cristian Ronaldo, Marcelo, Dani Carvajal, Luka Modrič, Toni Kroos, Casemiro a Gareth Bale. Carvajal s Modričom v závere striedali. Napriek absencii opôr mal počas celého stretnutia viac loptu na kopačkách i šancí, na postup to nestačilo. Hostia sa ujali vedenia v 31. minúte zásluhou Javiera Erasa, ktorý sa presadil po chybe domácej obrany. Na jeho gól odpovedal krátko po zmene strán Karim Benzema, ale v 55. minúte stanovil konečné skóre hlavou brazílsky stredopoliar Gabriel.

Prečítajte si aj

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

Futbalisti Valencie si zabezpečili postup do semifinále. V odvete s Alavésom na to potrebovali až penaltový rozstrel, ktorý vyhrali 3:2. Duel sa v riadnom hracom čase skončil 2:1 pre domáci Alavés, v prvom stretnutí triumfovala rovnakým pomerom Valencia.

Alavés - Valencia 2:3 na penalty, 2:1 (0:0, 2:1)
Góly: 73. El Haddadi, 86. Sobrino - 77. Mina
/prvý zápas: 1:2, postúpila Valencia/

Real Madrid - Leganés 1:2 (0:1)
Góly: 47. Benzema - 31. Eraso, 55. Gabriel

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články