Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zoznámte sa: Toto je Martin Luther King futbalového neba!

BARREIRO - Aj futbal má svojho Martina Luthera Kinga!
Zdroj: 27221
Zdieľajte:

Ide však o 21-ročného portugalského útočníka alebo krídelníka, ktorý sa narodil v roku 1996 v meste Viana de Castelo. Vlastným menom sa volá Junior Morais Simões, ale údajne pre jeho podobu so slávnym Američanom v oficiálnych záznamoch používa skrátené meno Luther King. Futbalový svet by ho tak mal poznať pod celým menom Martin Luther King Junior Morais Simões.

Prečítajte si aj

VIDEO Hráčovi West Hamu povolili nervy: Nezvládol emócie a opľul súpera!

Luther King začínal s futbalom ako desaťročný v akadémii slávnej Benficy Lisabon, kde vydržal štyri roky a v mládežníckych kategóriách to ešte skúšal aj v iných menej známych portugalských tímoch ako Oeiras, Lourel alebo Real SC, aby na rok 2014 odišiel do Talianska a tam nastupoval za dorastenecké výbery Sampdorii Janov.

Prečítajte si aj

Máte radi Fortuna ligu a myslíte si, že ovládate znalosti z nej? Otestujte sa v našom KVÍZE!

O rok neskôr sa vrátil do rodnej krajiny, kde posilnil tím Olhanense do 19 rokov, ktorý mu v rovnakom roku doprial debut na seniorskej úrovni v druhej najvyššej súťaži. Odohral tam ale iba štyri zápasy, na sedem odišiel do GD Tourizense a na tri k 1º Dezembro. V druholigových portugalských tímoch toho za sezóny a pol veľa nenahral, ale v FC Barreirense to už bolo iná pesnička. V tíme nastupoval oveľa častejšie a začal aj strieľať góly. Vydržal v ňom až do januára 2018, kedy posilnil treťoligový španielsky tím AD Ceuta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články