Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Rondón zlomil hráčovi Evertonu nohu: Neuniesol to a rozplakal sa!

LONDÝN - Naozaj nepríjemné chvíle zažívali fanúšikovia, ktorí navštívili futbalový zápas Evertonu s West Bromom Albion.
Zdroj: 27191
Zdieľajte:

Hráč Evertonu, James McCarthy utrpel vážnu zlomeninu dolnej končatiny po tom, ako vbehol do strely útočníkovi súpera. Salomón Rondón sa už chystal zakončiť, keď mu v tom do všetkého vbehol stredopoliar liverpoolskeho klubu a Rondón tak v plnom náprahu trafil práve jeho nohu.

McCarthy okamžite v bolestiach padol na zem a v tej chvíli všetci vedeli, že je zle. Brankár Evertonu, Jordan Pickford i samotný Salomón Rondón okamžite mávali na doktorov. V tej chvíli McCarthyho noha nevyzerala vôbec dobre. (FOTOGRAFIA nie je vhodná pre slabé povahy)

Prečítajte si aj

FOTO TOP 10 najlepšie platených futbalistov na svete: Ronalda však v prvej päťke nehľadajte

Reprezentant Írska utrpel veľmi vážnu zlomeninu nohy. "Zaplatil naozaj veľkú daň za svoju odvahu a odhodlanie," povedal po zápase tréner Evertonu, Sam Allardyce.

Salomón Rondón, ktorý plnou silou trafil McCarthyho do pravej nohy, celú situáciu nezvládol a pri pohľade na zraneného protihráča sa rozplakal. Utešovať ho museli spoluhráči a aj tréner Albionu, Alan Pardew. Pri tom, ako McCarthyho odnášali na nosidlách z ihriska, sa venezuelský reprezentant svojmu protihráčovi ospravedlnil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články