Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Neymara vypískali vlastní fanúšikovia: Toto je dôvod!

PARÍŽ - Brazílčan Neymar môže byť znovu znepokojený, pretože počas stredajšieho zápasu proti Dijonu ho vypískali vlastný fanúšikovia.
Zdroj: 27145
Zdieľajte:

Parížania si v stredajšom zápase proti Dijonu spravili zo súpera trhací kalendár. Po štyroch góloch Neymara, dvoch od Di Mariu a po jednom od Cavaniho s Mbappém zvíťazili Parížania vysoko 8:0.

Prečítajte si aj

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

Edinson Cavani dokonca v tomto zápase gólovo dorovnal Zlatana Ibrahimoviča a spolu s ním je najlepším strelcom v histórii klubu. Uruguajec ale mohol mať príležitosť stať sa jediným najlepším strelcom v histórii PSG, no nedovolil mu to Neymar.

Ten mu totiž v závere zápasu nedovolil kopať pokutový kop, ktorý si v 83. minúte zobral on sám a strelil svoj štvrtý gól v zápase. Pred samotným zahrávaním penalty sa ale štadiónom rozozvučal piskot domácich fanúšikov doplnený pokrikmi: "Cavani, Cavani." Svoj štvrtý gól tak Brazílčan ani neoslavoval.

Edinson Cavani tak so 156 gólmi vo všetkých súťažiach v drese PSG ostal v rebríčku na delenom prvom mieste so švédskou ikonou. Nebude ale trvať určite dlho a bývalý hráč Neapola sa už čoskoro stane legendou v Parku princov!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články