Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Chelsea šokuje svojich fanúšikov: Antonio Conte chce do tímu útočníka West Hamu!

LONDÝN - Fanúšikovia londýnskej Chelsea ostali šokovaní. Ich klub má totiž záujem o anglického útočníka West Hamu United, ktorý v minulosti obliekal dresy Liverpoolu či Newcastlu United.
Antonio Conte chce Andyho Carolla z West Hamu.
Antonio Conte chce Andyho Carolla z West Hamu. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Chelsea už kontaktovala West Ham United ohľadom trvalého prestupu Andyho Carolla na Stamford Bridge. Kladivári ale neplánujú predať svojho útočníka za menej ako je jeho hodnota (20 miliónov libier). S informáciou prišiel anglický portál SkySports.

Klub z východnej časti Londýna by rád na výmenu získal Belgičana Batshuayia, no o toho má podľa posledných informácií záujem viacero európskych klubov na čele so španielskou Sevillou či nemeckou Borussiou Dortmund.

Prečítajte si aj

FOTO Hviezda Borussie Dortmund podala žiadosť o prestup: Budete prekvapení, s kým sa dohodol na osobných podmienkach

Chelsea sa predsa len chce zapojiť do januárového kolotoča prestupov. Snažila sa Manchestru United vyfúknuť Alexisa Sanchéza z Arsenalu, no nepochodila.

Teraz má záujem o anglického reprezentanta, ktorý by mal kryť chrbát Álvarovi Moratovi. Michy Batshuayi tak zrejme už nebude mať miesto v drese The Blues. Belgičan mal problémy presadiť sa v tíme pod vedením Antonia Conteho po jeho príchode z Marseille v roku 2016.

Conte mal ešte v lete záujem o Fernanda Llorenteho, ktorého ale napokon získal Tottenham. Caroll je podobný typ útočníka ako španielsky veterán.

Prečítajte si aj

VIDEO Donútil milióny ľudí milovať jeho hru: Brazílsky virtuóz definitívne ukončil hráčsku kariéru!

West Ham zaplatil 15 miliónov libier za anglického reprezentanta v roku 2013, kedy ho vykúpil z Liverpoolu. Od svojho príchodu strelil 25 gólov v 86 zápasoch aj napriek tomu, že mal viacero problémov so zraneniami.

Andy Caroll začal s kariérou v tíme Newcastle United a následne sa za rekordných 35 miliónov libier sťahoval na Anfield Road v roku 2011.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články