Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Hviezda Borussie Dortmund podala žiadosť o prestup: Budete prekvapení, s kým sa dohodol na osobných podmienkach

DORTMUND - Hviezda Borussie Dortmund podala žiadosť o prestup a chce opustiť nemeckú Bundesligu. Smrtiaci zakončovateľ chce po viacerých problémoch odísť zo Signal Iduna Parku.
Zdroj: 21898
Zdieľajte:

Pierre-Emerick Aubameyang podal podľa nemeckých medií žiadosť o prestup z Borussie Dortmund. Gabonský útočník by rád opustil Bundesligu už teraz v januári.

Prečítajte si aj

VIDEO Donútil milióny ľudí milovať jeho hru: Brazílsky virtuóz definitívne ukončil hráčsku kariéru!

O útočníka bol záujem už v lete, no Aubameyang sa napokon nikam nesťahoval. Tentokrát to ale vyzerá tak, že reprezentant Gabonu predsa len zmení pôsobisko. Podľa posledných informácií je Aubameyang už dohodnutý na osobných podmienkach s londýnskym Arsenalom.

Do prestupu môže byť ale zapojený i Francúz Olivier Giroud, ktorý by mohol Aubameyanga v Nemecku nahradiť. Kanonieri by navyše zaplatili ešte 35 miliónov libier. Londýnsky Arsenal ale stále čaká, ako sa vyvinie situácia s plánovaným predajom Alexisa Sanchéza, ktorý má namierené do Manchestru United.

Pierre-Emerick Aubameyang bol vynechaný z kádra Borussie Dortmund počas uplynulého víkendu. Bol to už tretí trest za posledných 12 mesiacov pre útočníka BVB. Gabonský rýchlik má problémy s disciplínou.

V Arsenale by sa tak mohli opäť stretnúť dvaja bývalí spoluhráči. Na Emirates Stadium totiž pravdepodobne príde i Henrikh Mkhitaryan, ktorý má byť súčasťou prestupu Alexisa Sanchéza na Old Trafford. Mkhitaryan hrával za Dortmund predtým, ako prestúpil do Manchestru United.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články